Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische ...

Welzijn
Deel
Inloopsoos in het Bolwerk begeleiden? Misschien samen met iemand uit de buurt?

Inloopsoos in het Bolwerk begeleiden? Misschien samen met iemand uit de buurt?

Structureel werk · 2 uur/maand
Ravelijn 55, 7325 NT Apeldoorn, Nederland
Gastheer/vrouw
WelzijnBuurt & omgeving
Activiteit Delen
Stimenz Noordoost
#77328
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stimenz-Noordoost1/activiteiten/Inloopsoos-in-het-Bolwerk-begeleiden-Misschien-samen-met-iemand-uit-de-buurt/77328 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Bewoners willen een inloopsoos starten elke 1ste dinsdagmiddag v/d maand. Deelnemen en een iets actievere rol vervullen? Koffie, thee en tafels klaarzetten.

Uitgebreide omschrijving

Een aantal bewoners in Osseveld/Woudhuis wil graag een inloopsoos starten in het Bolwerk. Gezellig samen een bakkie doen, een praatje maken en voor de liefhebbers een spelletje spelen. En wie weet komen er vanzelf nog veel meer leuke ideeën naar voren. Het is aan de groep zelf!


De inloopsoos is op zoek naar mensen die het leuk vinden om deel te nemen, maar ook een iets actievere rol willen vervullen. Denk bijvoorbeeld aan het klaarzetten van de thee/koffie, tafels en spelletjes.

Als die mensen er zijn, dan kan de inloopsoos van start gaan. Belangstelling?

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Stimenz Noordoost > Inloopsoos in het Bolwerk begeleiden? Misschien samen met iemand uit de buurt?

Over Stimenz Noordoost

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische dienstverlening. Burgers in ons werkgebied kunnen vertrouwen op de inzet en betrokkenheid van de 180 medewerkers en ongeveer 900 vrijwilligers van Stimenz. Samen maken we werk van het vergroten van welbevinden, burger- en buurtkracht. Dit doen we onder andere door sociale verbindingen tot stand te brengen in wijken, buurten en dorpen, individuele vraagstukken op te pakken via maatschappelijk werk en waar mogelijk collectieve oplossingen in te zetten en signalen te vertalen in nieuwe initiatieven. Wij doen dit samen met vrijwilligers en actieve burgers vanuit wederkerigheid en betrokkenheid.