Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische ...

Welzijn
Deel
Gezocht: Toezichthouders attracties tijdens Sprenkelaar Zomerfeest

Gezocht: Toezichthouders attracties tijdens Sprenkelaar Zomerfeest

Event · 9 jul 2022, 13:00 - 16:00
7323 MS, Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Activiteiten begeleidenEvenement & festivalBuiten
Sport & RecreatieBuurt & omgevingKinderen & Jongeren
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.4 plaatsen over.
Activiteit Delen
Stimenz Noordoost
#54404
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stimenz-Noordoost1/activiteiten/Gezocht-Toezichthouders-attracties-tijdens-Sprenkelaar-Zomerfeest/54404 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Om de kinderen zo plezierig en veilig mogelijk te laten spelen tijdens het ‘Sprenkelaar Zomerfeest’ en zoeken we begeleider/toezichthouder voor de attracties

Uitgebreide omschrijving

Op zaterdagmiddag 9 juli is het Zomerfeest, rondom het Cruyff Court in Zevenhuizen. Tijdens dit gratis evenement is er deze middag van 13.00 tot 16.00 uur veel gezelligheid in de wijk. Van kraampjes met verkoop tot een goochelaar en van muziek tot springkussen.


Voor die laatste activiteit zijn wij op zoek naar enkele vrijwilligers om toezicht te houden op de attracties om de kinderen zo plezierig en veilig mogelijk te laten spelen. Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een oplettend oog? Dan zijn wij op zoek naar jou!


We zoeken mensen voor de surfsimulator, de stormbaan en het springkussen.


Wij zorgen voor voldoende eten en drinken en een bedankje na afloop. En wil je ook helpen met opbouwen van het feest? Dan krijg je van ons een gratis lunch.


Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.4 plaatsen over.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Stimenz Noordoost > Gezocht: Toezichthouders attracties tijdens Sprenkelaar Zomerfeest

Over Stimenz Noordoost

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische dienstverlening. Burgers in ons werkgebied kunnen vertrouwen op de inzet en betrokkenheid van de 180 medewerkers en ongeveer 900 vrijwilligers van Stimenz. Samen maken we werk van het vergroten van welbevinden, burger- en buurtkracht. Dit doen we onder andere door sociale verbindingen tot stand te brengen in wijken, buurten en dorpen, individuele vraagstukken op te pakken via maatschappelijk werk en waar mogelijk collectieve oplossingen in te zetten en signalen te vertalen in nieuwe initiatieven. Wij doen dit samen met vrijwilligers en actieve burgers vanuit wederkerigheid en betrokkenheid.