Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische ...

Welzijn
Deel
Gastheer/vrouw Taal en ontmoeting

Gastheer/vrouw Taal en ontmoeting

Structureel werk · 2 uur/week
Aristotelesstraat 603, 7323 NM Apeldoorn, Nederland
Gastheer/vrouwSociaal contactNederlands
Welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.3 plaatsen over.
Activiteit Delen
Stimenz Noordoost
#47216
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stimenz-Noordoost1/activiteiten/Gastheervrouw-Taal-en-ontmoeting/47216 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Heb je belangstelling voor mensen uit andere culturen? Wil je ze ondersteunen bij het leren van de Nederlandse taal? Taal en ontmoeting is een wekelijks ontmoeting voor anderstaligen in buurthuis het Atrium. Hier kunnen zij in een ontspannen sfeer oefenen met de Nederlandse taal. Jij voert samen met hen gesprekken over dagelijkse onderwerpen en er wordt veel gelachen. De bezoekers verschillen in herkomst, leeftijd en achtergrond, maar ze hebben 1 ding gemeen: ze willen graag anderen ontmoeten, en beter Nederlands leren spreken.


Je bent samen met 1/2 andere vrijwilligers verantwoordelijk voor deze activiteit. Jullie stemmen onderling af wat jullie tijdens de activiteit gaan doen, zijn er bijvoorbeeld bepaalde thema's waar de bezoekers over willen praten. Je bent hierin ook vrij om je eigen creatieve ideeën uit te voeren. De activiteit staat gepland op de donderdagochtend. Lijkt het je leuk om op een gezellige laagdrempelige manier Nederlands te praten en je creativiteit in te zetten in het vorm geven van deze bijeenkomsten, neem dan contact met ons op.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.3 plaatsen over.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Stimenz Noordoost > Gastheer/vrouw Taal en ontmoeting

Over Stimenz Noordoost

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische dienstverlening. Burgers in ons werkgebied kunnen vertrouwen op de inzet en betrokkenheid van de 180 medewerkers en ongeveer 900 vrijwilligers van Stimenz. Samen maken we werk van het vergroten van welbevinden, burger- en buurtkracht. Dit doen we onder andere door sociale verbindingen tot stand te brengen in wijken, buurten en dorpen, individuele vraagstukken op te pakken via maatschappelijk werk en waar mogelijk collectieve oplossingen in te zetten en signalen te vertalen in nieuwe initiatieven. Wij doen dit samen met vrijwilligers en actieve burgers vanuit wederkerigheid en betrokkenheid.