Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische ...

Welzijn
Deel
Buitenspeeldag Osseveld-Woudhuis

Buitenspeeldag Osseveld-Woudhuis

Event · 14 jun 2023, 13:00 - 17:00
Ravelijn 55, 7325 NT Apeldoorn, Nederland
Activiteiten begeleidenCreatiefBuitenEvenement & festival
WelzijnKinderen & Jongeren
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stimenz Noordoost
#63391
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stimenz-Noordoost1/activiteiten/Buitenspeeldag-Osseveld-Woudhuis/63391 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Denktank Breed organiseert de nationale Buitenspeeldag voor de wijk Osseveld / Woudhuis in Apeldoorn waar ieder jaar ongeveer 700 kinderen komen.

Uitgebreide omschrijving

Een dag vol spel en plezier!


Er zijn diverse springkussens voor grotere en kleinere kinderen waar toezicht en begeleiding van de kinderen voor nodig is. Tevens is er een standje voor wat drinken en wat lekkers voor de kinderen waar vrijwilligers ingezet kunnen worden. Er is aandacht voor sport, oud Hollandse spelletjes en nog veel meer.

 

Vrijwilligers gezocht voor:

  • schminken
  • hairdesing
  • begeleiden van spelletjes
  • toezicht springkussens
  • ranja, koffie en thee schenken en fruit uitdelen

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Stimenz Noordoost > Buitenspeeldag Osseveld-Woudhuis

Over Stimenz Noordoost

Stimenz is een organisatie voor sociaal werk voor Apeldoorn en de Veluwe. In Apeldoorn omvat onze opdracht breed sociaal werk en op de Veluwe bieden wij maatschappelijk werk en sociaal juridische dienstverlening. Burgers in ons werkgebied kunnen vertrouwen op de inzet en betrokkenheid van de 180 medewerkers en ongeveer 900 vrijwilligers van Stimenz. Samen maken we werk van het vergroten van welbevinden, burger- en buurtkracht. Dit doen we onder andere door sociale verbindingen tot stand te brengen in wijken, buurten en dorpen, individuele vraagstukken op te pakken via maatschappelijk werk en waar mogelijk collectieve oplossingen in te zetten en signalen te vertalen in nieuwe initiatieven. Wij doen dit samen met vrijwilligers en actieve burgers vanuit wederkerigheid en betrokkenheid.