Skip Sidebar

Over ons

sociale onderneming

Zorg & Welzijn
Deel

Drukkerij collega

Flexibel
Johannes Bosboomstraat 25, 7312 LM Apeldoorn, Netherlands
Buiten
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit
#42307
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-the-bridging-company/activiteiten/Drukkerij-collega/42307 om je aan te melden

Samenvatting

Kun je ons helpen? We zijn op zoek naar iemand die in onze sociale onderneming ons team van de drukkerij kan ondersteunen. Heb je enige ervaring met drukken, snijden van drukwerk of wil je dat leren? Kom langs om te kijken of ons bedrijf iets voor jou is. Een CV is niet nodig. Je bent altijd welkom.

Uitgebreide omschrijving

https://bridgingcompany.net/

Wie zijn wij? Wij zijn een sociale onderneming. Bij ons maakt het niet uit wat je achtergrond is. Wil je iets leren of gewoon je talent inzetten? Je bent meer dan welkom. 
 
Werkzaamheden Binnen ons grafische team zijn we op zoek naar iemand voor de drukkerij. Diegene werkt samen met een collega in de drukkerij en grafische collega's. Zelf ontworpen en opgemaakt drukwerk wordt bij ons gedrukt en gesneden. Soms worden ook specifieke vormen ontworpen, gevouwen en/of uitgesneden.
 
Wij vragen iemand, die enige ervaring heeft, zelfstandig kan werken en binnen ons team het leuk vindt om mee te werken/te ontwikkelen aan onze producten. Heb je geen ervaring, maar lijkt het je wel wat? Je bent ook dan meer dan welkom.
 
Wij bieden een fijne werksfeer binnen een klein creatief grafisch team en ruimte om te kijken welke talenten je kunt inzetten en/of verder wilt ontwikkelen.
 
Tijdsbesteding We werken iedere doordeweekse dag, maar de werktijden/dagen kunnen flexibel ingevuld worden.
  

Hoe kom ik er?

Over Stichting the bridging company

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)