Skip Sidebar

Over ons

VluchtelingenWerk Nederland zet zich in voor de bescherming van vluchtelingen en helpt hen bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Dat doen we op azc's en in de gemeente. Doe je mee?

WelzijnSociale rechtvaardigheidVluchtelingen & Minderheden
Deel

Baliemedewerker Vluchtelingenwerk

Structureel werk · 4–8 uur/week
Germanenlaan 360, 7312 JJ Apeldoorn, Nederland
WelzijnSociale rechtvaardigheidVluchtelingen & Minderheden
Activiteit Delen
Stichting Vluchtelingenwerk Nederland
#61263
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-Vluchtelingenwerk-Oost-Nederland1/activiteiten/Baliemedewerker-Vluchtelingenwerk/61263 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vind je het belangrijk dat mensen zich welkom voelen? Leg je makkelijk contact? Ben je graag een spin in het web? Word baliemedewerker!

Uitgebreide omschrijving

Als baliemedewerker ontvang je mensen op een locatie en stelt ze op hun gemak. Je beantwoordt telefoontjes of verbindt telefoontjes door met de juiste persoon. Soms verwijs je mensen door naar andere instanties. Je verwerkt de post en zorgt dat er altijd verse koffie en thee klaar staat. Ook lichte administratieve taken kunnen tot je werkzaamheden behoren. Op deze manier zorg je ervoor vluchtelingen optimaal geholpen kunnen worden op jouw locatie.

Dit levert het je op

  • Een stimulerende werkomgeving met ruimte voor je eigen ontwikkeling.
  • Volop mogelijkheden om meer te leren over andere culturen.
  • Prettig team onder begeleiding van een beroepskracht.
  • Uitgebreid inwerkprogramma en de mogelijkheid om daarnaast allerlei cursussen te volgen.
  • Reis- of onkostenvergoeding.

Wat heb je nodig om baliemedewerker te worden?

Als baliemedewerker ben je het gezicht van een locatie. Je legt makkelijk contact, zowel met vluchtelingen als met instanties, en je kunt duidelijk maar eenvoudig uitleg geven. Je bent klantvriendelijk, representatief en houdt goed overzicht. Je kunt ook goed nauwkeurig en zelfstandig werken. Uiteraard verwachten wij een respectvolle houding ten opzichte van cultuurverschillen en een integere omgang met vertrouwelijke informatie. Wij vragen van al onze medewerkers een Verklaring omtrent Gedrag.


'Iedereen kent mij hier. Als vluchtelingen ons gebouw binnenkomen en mij van veraf al zien dan zwaaien ze vaak gelijk, nog voor ze bij de balie aangekomen zijn.’

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Stichting Vluchtelingenwerk Nederland

VluchtelingenWerk Nederland zet zich in voor de bescherming van vluchtelingen en helpt hen bij het opbouwen van een nieuw bestaan. Dat doen we op azc's en in de gemeente. Doe je mee?