Skip Sidebar

Over ons

Wat doet Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes?
Helaas is het voor duizenden kinderen niet vanzelfsprekend om voor hun verjaardag een kinderfeestje te geven. Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes biedt ...

Sport & RecreatieKinderen & JongerenSociale rechtvaardigheid
Deel

Penningmeester/ Bestuurslid Financiën Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes

Structureel werk
Beeklustweg 30, 7335 JD Apeldoorn, Netherlands
Coördineren
Kinderen & Jongeren
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes
#42448
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-Uitgestelde-Kinderfeestjes/activiteiten/Penningmeester-Bestuurslid-Financien-Stichting-Uitgestelde-Kinderfeestjes/42448 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Het bestuur van Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes is in verband met het vertrek van haar huidige Penningmeester/Bestuurslid Financiën op zoek naar een geschikte kandidaat die deze mooie rol op zich wil nemen.

Uitgebreide omschrijving

Lees meer over deze mooie vrijwilligersvacature op https://www.uitgesteldekinderfeestjes.nl/vacatures/.
Bel/mail ons gerust als je vragen hebt.


 

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes > Penningmeester/ Bestuurslid Financiën Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes

Over Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes

Wat doet Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes?
Helaas is het voor duizenden kinderen niet vanzelfsprekend om voor hun verjaardag een kinderfeestje te geven. Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes biedt kinderen in armoede een dag om nooit te vergeten. Wij zorgen ervoor dat deze kwetsbare doelgroep de middag van hun leven krijgt en laten ze genieten van een geheel verzorgd feestje. De kinderfeestjes worden buitenshuis georganiseerd en wij nemen de zorg helemaal uit handen van ouders. Hierdoor beleven ook zij een zorgeloze en fijne middag.

Samen taart eten en spelletjes spelen

Tijdens de verjaardagsfeestjes worden er spelletjes gespeeld, maken kinderen de mooiste knutselwerkjes of wordt er buiten gevoetbald. Sport, cultuur, natuur en techniek zijn thema’s voor de kinderfeestjes die wij organiseren. Naast alle activiteiten is er ook taart en een cadeautje voor de jarige. Dat maakt het feestje compleet!

Iedere donatie is een feestje
Steeds meer kinderen in Nederland leven in armoede. Ouders hebben geen geld om een verjaardagsfeestje te organiseren en kinderen vieren hun verjaardag zonder cadeau of in het ergste geval helemaal niet. Wij willen hier verandering in brengen en vinden dat kinderen zich weer kind moeten kunnen voelen.

Hierbij hebben wij jouw hulp nodig. Samen zorgen wij ervoor dat kinderen weer een glimlach op hun gezicht krijgen. Ze staan een middag in het middelpunt van alle belangstelling en genieten van hun verjaardag!

Dankzij jouw bijdrage maken wij een kind gelukkig!
Wil je vrijwilliger bij ons worden? Al heb je een uurtje per week over, we kunnen je hulp hard gebruiken.

Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes is een Apeldoornse stichting die landelijk actief is.