Skip Sidebar

Over ons

Wat doet Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes?
Helaas is het voor duizenden kinderen niet vanzelfsprekend om voor hun verjaardag een kinderfeestje te geven. Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes biedt ...

Sport & RecreatieKinderen & JongerenSociale rechtvaardigheid
Deel

Fondsenwerver

Structureel werk
Beeklustweg 30, 7335 JD Apeldoorn, Netherlands
Fondsenwerving
Kinderen & Jongeren
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes
#42558
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-Uitgestelde-Kinderfeestjes/activiteiten/Fondsenwerver/42558 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb jij ervaring met fondsenwerven en vind je dat kinderen in armoede ook een leuke verjaardag verdienen?
Word dan vrijwillig fondsenwerver voor Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes!

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?
 
Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes is een in Apeldoorn gevestigde stichting die landelijk opereert. 
Door onze tussenkomst kunnen kinderen die in armoede opgroeien tóch met hun vriendjes/vriendinnetjes een kinderfeestje vieren voor hun verjaardag.
In elke basisschoolklas zitten gemiddeld 3 kinderen die in armoede opgroeien Wij willen deze kinderen zonder buikpijn naar hun verjaardag toe laten leven. Je verjaardag moet de mooiste dag van het jaar zijn.

Voor onze dienstverlening is veel geld nodig. Steeds meer hulpverleners uit het hele land melden (bijna jarige) kinderen uit de doelgroep bij ons aan. 
Door corona hebben wij onze dienstverlening aangepast. Wij laten de kinderen natuurlijk niet in de steek. 
Daarom krijgen de aangemelde jarigen nu i.p.v. een kinderfeestje een pretpakket. Een doos vol (duurzame) verrassingen! Hiermee kunnen zij op sportief, creatief en educatief gebied een tijdje vooruit. De pakketten brengen veel geluk bij de gezinnen waar ze terecht komen.
Zodra we weer kinderfeestjes kunnen faciliteren gaan we dat weer doen.
Kijk maar eens op www.uitgesteldekinderfeestjes.nl voor meer info en onze resultaten.

Werkzaamheden
 
Het werven van fondsen voor onze dienstverlening. Je bent bekend met het aanvragen van fondsen en vindt het een uitdaging om je hier voor in te zetten.
Wij zien fondsenwerving breed. Dus niet alleen het aanvragen van fondsen maar ook het netwerken bij bedrijven, business clubs etc. Vooral fondsenwervende evenementen leveren veel op: plezier en geld!
Er zijn vele manieren om de fondsenwerving te activeren. Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën en resultaten.
 
Wij vragen
 
Iemand die zich hard wil maken voor onze doelgroep en ervaring heeft in het verwerven van gelden voor een goed doel. Een zelfstandig en zelf startend persoon.
 
Wij bieden
 
Een blij gevoel! Als we door jouw inzet nog meer kinderen in armoede een onvergetelijke verjaardag kunnen bieden, dan ben jij onze feesttopper!
 
Tijdsbesteding
 
In overleg. Elk uurtje is meegenomen. Vrijwillig is echter niet vrijblijvend. We willen wel op je kunnen rekenen.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes

Wat doet Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes?
Helaas is het voor duizenden kinderen niet vanzelfsprekend om voor hun verjaardag een kinderfeestje te geven. Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes biedt kinderen in armoede een dag om nooit te vergeten. Wij zorgen ervoor dat deze kwetsbare doelgroep de middag van hun leven krijgt en laten ze genieten van een geheel verzorgd feestje. De kinderfeestjes worden buitenshuis georganiseerd en wij nemen de zorg helemaal uit handen van ouders. Hierdoor beleven ook zij een zorgeloze en fijne middag.

Samen taart eten en spelletjes spelen

Tijdens de verjaardagsfeestjes worden er spelletjes gespeeld, maken kinderen de mooiste knutselwerkjes of wordt er buiten gevoetbald. Sport, cultuur, natuur en techniek zijn thema’s voor de kinderfeestjes die wij organiseren. Naast alle activiteiten is er ook taart en een cadeautje voor de jarige. Dat maakt het feestje compleet!

Iedere donatie is een feestje
Steeds meer kinderen in Nederland leven in armoede. Ouders hebben geen geld om een verjaardagsfeestje te organiseren en kinderen vieren hun verjaardag zonder cadeau of in het ergste geval helemaal niet. Wij willen hier verandering in brengen en vinden dat kinderen zich weer kind moeten kunnen voelen.

Hierbij hebben wij jouw hulp nodig. Samen zorgen wij ervoor dat kinderen weer een glimlach op hun gezicht krijgen. Ze staan een middag in het middelpunt van alle belangstelling en genieten van hun verjaardag!

Dankzij jouw bijdrage maken wij een kind gelukkig!
Wil je vrijwilliger bij ons worden? Al heb je een uurtje per week over, we kunnen je hulp hard gebruiken.

Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes is een Apeldoornse stichting die landelijk actief is.