Skip Sidebar

Over ons

Wat doet Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes?
Helaas is het voor duizenden kinderen niet vanzelfsprekend om voor hun verjaardag een kinderfeestje te geven. Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes biedt ...

Sport & RecreatieKinderen & JongerenSociale rechtvaardigheid
Deel

Feest Coordinator

1–3 uur/week
Vanuit huis
Ondersteunend werkNederlandsCoördinerenAdministratieSociaal contactEvenement & festival
Sport & RecreatieKinderen & JongerenSociale rechtvaardigheid
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
Deel activiteit
#42882
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-Uitgestelde-Kinderfeestjes/activiteiten/Feest-Coordinator/42882 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vanuit huis regel je de leukste kinderfeestjes voor onze doelgroep. Kijk snel op onze website bij "werken bij" voor meer informatie.

Uitgebreide omschrijving

Functieprofiel Feest Coördinator (vrijwillig)

Feestjes! Daar draait het bij ons om. Zoveel mogelijk kinderen die, in Nederland, in armoede opgroeien feestjes met hun vriendjes laten vieren. Deze lieve kinderen kijken ook zo naar hun kinderfeestje uit maar hebben het tot nu toe nooit of bijna nooit kunnen meemaken.

Lijkt het jou leuk om dit voor deze kinderen te regelen? Wil jij speuren en bellen met feestlocaties? En met ouders/intermediairs data en alle andere bijbehorende zaken afstemmen en organiseren? Jij zorgt er dan voor dat een jarig kind een geweldige verjaardag met zijn vriendjes heeft en niet buitengesloten wordt.

Wat ga je doen? Als Feest Coördinator organiseer en coördineer je feestaanvragen. Aanvragen voor een kinderfeestje komen eerst op één punt bij de Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes (StUK) binnen. Centraal wordt beoordeeld of we de aanvraag in behandeling kunnen nemen. Is dit akkoord dan zetten wij de aanvraag door naar één van de Feest Coördinatoren.

Dus wellicht naar jou! Jij wordt dan de regisseur van het kinderfeestje. Je coördineert en organiseert het feestje van a tot z. Maakt met verwijzer/aanvrager afspraken over het contact, bespreekt de mogelijkheden, stemt verwachtingen af en regelt alles met de feestlocaties. De verwijzer is de hulpverlenende instantie die de kinderen bij ons aandraagt. Een passend kinderfeestje is: een compleet feestje (entrees voor de activiteit) inclusief een hapje en drankje bij aanvang en/of bij het einde van het feestje.

De groep bestaat per feestje uit maximaal 8 kinderen en 2 volwassen begeleiders. De feestaanvragen die je coördineert komen vanuit uit het hele land. Met het gebruik van Internet is dit geen probleem. Lekker googelen en je vindt wat je zoekt. O ja ook niet onbelangrijk. Je werkt vanaf thuis met je eigen pc en telefoon. Je beschikbaarheid Je beschikbaarheid is flexibel. Een aanvraag heeft een gemiddelde doorlooptijd van 6 weken en een feestje organiseren kost circa 1 uur per feestje.

Het zou fijn zijn als een Feest Coördinator minimaal 5 feestjes per maand wil koppelen. In overleg kunnen we dit aantal aanpassen.


Nog even de taken op een rij

✓ Contact met de feestlocaties/verwijzer/ouders-verzorgers;

✓ De wensen/hobby’s en mogelijkheden van het kind verkennen/inventariseren;

✓ Feestlocaties in de directe omgeving van het kind zoeken en benaderen;

✓ Compleet maken van de feestaanvraag, het daadwerkelijk regelen van het feestje, uiteraard aansluitend op de mogelijkheden en wensen van het kind/gezin;

✓ Administratie, het verwerken van alle contacten en bevestigingen in systeem.


Waar sta je voor? Jij vindt het, net als wij, belangrijk om maatschappelijke impact te creëren met jouw expertise. Je houdt van kinderen en gelooft er ook in dat geluk en het creëren van geluksmomenten bij kinderen dubbele kracht geeft. Je vindt het, net zoals wij, belangrijk dat kinderen die jarig zijn een kinderfeestje kunnen vieren met hun vriendjes. Daar maken we ons samen sterk voor. Verder beschik je over een groot inlevingsvermogen. Je begrijpt en kan je verplaatsen in de omstandigheden waarin onze doelgroep leeft. Je bent geduldig en vindt het leuk om ook met handen en voeten jezelf verstaanbaar te maken.

Wat vragen wij verder?

✓ Een gemiddelde beschikbaarheid van 2 uur per week

✓ Je wilt acteren als ambassadeur van StUK ✓ Communicatief sterk (mondeling en schriftelijk)

✓ Initiatiefrijk, proactief, resultaatgericht

✓ Je bent een gemiddelde MS Office gebruiker Wat bieden wij?

✓ Een gemotiveerd team met collega’s door het hele land

✓ Een uitdagende functie waarin je je eigen inbreng kwijt kunt ✓ Uitbreiding van je netwerk

✓ Kans om met collega’s van StUK kennis te delen

✓ Periodiek zijn er evenementen van de stichting

✓ De mogelijkheid om op jouw manier maatschappelijk actief te zijn

✓ Het betreft een vrijwillige dus onbezoldigde functie


Wij zien graag wie je bent en hoe jij bij ons de ballonnen op wilt gaan blazen! Wij kijken uit naar je reactie! Feestelijke groet, Team StUK 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Over Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes

Wat doet Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes?
Helaas is het voor duizenden kinderen niet vanzelfsprekend om voor hun verjaardag een kinderfeestje te geven. Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes biedt kinderen in armoede een dag om nooit te vergeten. Wij zorgen ervoor dat deze kwetsbare doelgroep de middag van hun leven krijgt en laten ze genieten van een geheel verzorgd feestje. De kinderfeestjes worden buitenshuis georganiseerd en wij nemen de zorg helemaal uit handen van ouders. Hierdoor beleven ook zij een zorgeloze en fijne middag.

Samen taart eten en spelletjes spelen

Tijdens de verjaardagsfeestjes worden er spelletjes gespeeld, maken kinderen de mooiste knutselwerkjes of wordt er buiten gevoetbald. Sport, cultuur, natuur en techniek zijn thema’s voor de kinderfeestjes die wij organiseren. Naast alle activiteiten is er ook taart en een cadeautje voor de jarige. Dat maakt het feestje compleet!

Iedere donatie is een feestje
Steeds meer kinderen in Nederland leven in armoede. Ouders hebben geen geld om een verjaardagsfeestje te organiseren en kinderen vieren hun verjaardag zonder cadeau of in het ergste geval helemaal niet. Wij willen hier verandering in brengen en vinden dat kinderen zich weer kind moeten kunnen voelen.

Hierbij hebben wij jouw hulp nodig. Samen zorgen wij ervoor dat kinderen weer een glimlach op hun gezicht krijgen. Ze staan een middag in het middelpunt van alle belangstelling en genieten van hun verjaardag!

Dankzij jouw bijdrage maken wij een kind gelukkig!
Wil je vrijwilliger bij ons worden? Al heb je een uurtje per week over, we kunnen je hulp hard gebruiken.

Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes is een Apeldoornse stichting die landelijk actief is.
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)