Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Speelgoedbank Apeldoorn zamelt speelgoed in, nieuw en 2e hands, en is er voor ieder kind van 0 tot en met 12 jaar in en rond Apeldoorn waarvan zijn of haar ouders/verzorgers rond moeten komen van een ...

Welzijn
Deel
 Vrijwilliger Speelgoedbank (schoonmaken speelgoed)

Vrijwilliger Speelgoedbank (schoonmaken speelgoed)

Structureel werk · 3 uur/week
Eksterweg 71, 7331 JM Apeldoorn, Nederland
Klussen
Kinderen & Jongeren
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Speelgoedbank Apeldoorn "De Schatkist"
#42666
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-Speelgoedbank-de-Schatkist-Apeldoorn1/activiteiten/Vrijwilliger-Speelgoedbank-schoonmaken-speelgoed/42666 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken mensen die willen helpen bij het schoonmaken van het (gebruikte) speelgoed wat door inzameling is verkregen. Daarnaast helpt de vrijwilliger bij inzamelingen van speelgoed en bij het schoonhouden van de winkel.

Uitgebreide omschrijving

NADERE OMSCHRIJVING


Wij zoeken ondersteuning voor het schoonmaken van het (gebruikte) speelgoed wat door inzameling is verkregen. Van onze vrijwilligers vragen we:

 - dat zij oog hebben voor de conditie van het speelgoed

 - dat zij kritisch kijken of het speelgoed volledig is en in goede staat verkeert

 - daarnaast helpt de vrijwilliger bij inzamelingen van speelgoed en bij het schoonhouden van de winkel


Onze ideale vrijwilliger heeft:

 • Affiniteit met de doelstelling van de Speelgoedbank

 • Plezier in schoonmaken van speelgoed en het eindresultaat ervan

 • Plezier in het samenwerken met collega-vrijwilligers

 • Behoorlijke kennis van de Nederlandse taal


PRAKTISCHE INFORMATIE


De Speelgoedbank is vooralsnog drie keer per maand geopend, op de woensdagmiddag of zaterdagochtend. Schoonmaakwerkzaamheden vinden overwegend plaats tijdens de openingsuren op onze locatie aan de Fabianusstraat 4. Stichting Speelgoedbank Apeldoorn "de Schatkist" biedt de mogelijkheid aan om maximaal 4 keer per jaar [elk kwartaal] 2 stuks speelgoed en een boek uit te zoeken aan kinderen van 0 tot 12 jaar woonachtig in de gemeente Apeldoorn waarvan de ouders beschikken over een pasje van de Voedselbank of Regelrecht.


Er is een gezellige groep mensen betrokken bij de Schatkist, zij helpen regelmatig bij de openingen en het schoonmaken. We kunnen echter nog veel extra handjes gebruiken!! www.speelgoedbankapeldoorn.nl


 

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Speelgoedbank Apeldoorn "De Schatkist" > Vrijwilliger Speelgoedbank (schoonmaken speelgoed)

Over Speelgoedbank Apeldoorn "De Schatkist"

Speelgoedbank Apeldoorn zamelt speelgoed in, nieuw en 2e hands, en is er voor ieder kind van 0 tot en met 12 jaar in en rond Apeldoorn waarvan zijn of haar ouders/verzorgers rond moeten komen van een minimaal besteedbaar inkomen.

Speelgoed is erg belangrijk voor de fantasie, motoriek en creativiteit van een kind. Speelgoed zorgt er bovendien voor dat kinderen sneller met andere kinderen spelen en is dus ook belangrijk voor de sociale contacten.