Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Wij organiseren jaarlijks op Koningsdag de festiviteiten in de Apeldoornse binnenstad. Dit omvat o.a. een kleedjesmarkt, een jeugd en jongeren programma in het Beekpark, een muziek en ...

Kunst & cultuurSport & RecreatieBuurt & omgeving
Deel
Organisator/programmamaker Koningsdag programma

Organisator/programmamaker Koningsdag programma

Structureel werk · 0–2 uur/week
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
NederlandsCoördinerenCreatiefEvenement & festival
Kunst & cultuurSport & RecreatieBuurt & omgeving
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Oranjefeesten Apeldoorn
#45843
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-Oranjefeesten/activiteiten/Organisatorprogrammamaker-Koningsdag-programma/45843 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Werkt samen met een van de andere vrijwilligers aan een van de programmaonderdelen van ons Koningsdagprogramma (Oranjepark, Beekpark, Kleedjesmarkt).

Uitgebreide omschrijving

Nadat je ons hebt laten weten dat je belangstelling hebt gaan we eerst met elkaar in gesprek. Wij informeren jou over onze organisatie, het programma en onze werkwijze en horen dan graag van jou wat je het meeste aanspreekt zodat we weten naar welk programma jouw voorkeur uitgaat. Vervolgens ga je in gesprek met degene die al met dit programma bezig is. Heb je een klik dan nemen we je op in ons team. Geen klik; dan kijken we intern wat er beter bij jou past. Wij vergaderen 1 keer per maand, hoeveel tijd je verder bezig bent hangt af van de gemaakte afspraken. De dag voor Koningsdag en Koningsdag zelf ben je in principe de hele dag beschikbaar. Voor je inzet ontvang je een vrijwilligers vergoeding. Daarnaast organioseren wij jaarlijks diverse gezellige bijeenkomsten. Meer weten, laat je horen.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Stichting Oranjefeesten Apeldoorn > Organisator/programmamaker Koningsdag programma

Over Stichting Oranjefeesten Apeldoorn

Wij organiseren jaarlijks op Koningsdag de festiviteiten in de Apeldoornse binnenstad. Dit omvat o.a. een kleedjesmarkt, een jeugd en jongeren programma in het Beekpark, een muziek en cultuurprogramma in het Oranjeprogramma en de Koningskermis op het Marktplein. Daarnaast bieden wij amateurartiesten de mogelijkheid om te treden, treden er artiesten op in het winkelgebied in de binnenstad en op diverse plaatsen kun je terecht voor een hapje of drankje. Wil je ons hierbij helpen dan ben je altijd welkom.