Skip Sidebar

Over ons

Wij organiseren jaarlijks op Koningsdag de festiviteiten in de Apeldoornse binnenstad. Dit omvat o.a. een kleedjesmarkt, een jeugd en jongeren programma in het Beekpark, een muziek en ...

Kunst & cultuurSport & RecreatieBuurt & omgeving
Deel

Gezocht: inspirerend voorzitter

Structureel werk · 1–2 uur/week
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
BegeleidingEngelsNederlandsCoördinerenBestuurGastheer/vrouwLobbyingAdvies & MentoringDuitsEvenement & festivalBuiten
Kunst & cultuurSport & RecreatieBuurt & omgeving
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Oranjefeesten Apeldoorn
#45840
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-Oranjefeesten/activiteiten/Gezocht-inspirerend-voorzitter/45840 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ziet u het als een uitdaging om samen met ons het grootste eendaags feest van Apeldoorn, Koningsdag, te organiseren dan horen wij graag van u.

Uitgebreide omschrijving

Onze voorzitter is onlangs, na bijna 15 jaar voorzitterschap, gestopt als voorzitter en nu zijn wij op zoek naar een opvolger. Draagt u het Koningshuis een warm hart toe, ziet u het als een uitdaging om samen met ons het grootste eendaags feest van Apeldoorn te organiseren voor ruim 60.000 bezoekers en ziet u uzelf op Koningsdag als gastheer/vrouw naast de burgemeester in het Oranjepark staan, dan horen wij graag van u. De nieuwe voorzitter kan rekenen op de steun van een groep enthousiaste bestuursleden. De voorzitter Stichting Oranjefeesten is tevens bestuurder van de Dutch Orange Company, onze commerciële dochter. 

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Oranjefeesten Apeldoorn

Wij organiseren jaarlijks op Koningsdag de festiviteiten in de Apeldoornse binnenstad. Dit omvat o.a. een kleedjesmarkt, een jeugd en jongeren programma in het Beekpark, een muziek en cultuurprogramma in het Oranjeprogramma en de Koningskermis op het Marktplein. Daarnaast bieden wij amateurartiesten de mogelijkheid om te treden, treden er artiesten op in het winkelgebied in de binnenstad en op diverse plaatsen kun je terecht voor een hapje of drankje. Wil je ons hierbij helpen dan ben je altijd welkom.