Skip Sidebar

Over ons

In het Open Filmteam maken we filmmaken toegankelijk voor iedereen. Daarvoor organiseren we korte filmprojecten waarin Professionals en amateurs samenwerken, runnen we een scriptteam waarin schrijvers ...

Kunst & cultuurOnderwijs
Deel

Penningmeester gezocht voor Stichting Open Filmteam

1 uur/week
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
FinanciënCoördinerenBestuurBusiness DevelopmentAdministratieJuridisch
Kunst & cultuurOnderwijs
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
Deel activiteit
#43240
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-Open-Filmteam/activiteiten/Penningmeester-gezocht-voor-Stichting-Open-Filmteam/43240 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als penningmeester help jij bij ons unieke filmprojecten mogelijk maken waarbij echt iedereen mee kan doen en amateurs en professionals samen leren!

Uitgebreide omschrijving

Filmmaken toegankelijk maken voor iedereen: Dat is wat we bij Stichting Open Filmteam willen. Daarvoor organiseren we korte filmprojecten waarin Professionals en amateurs samenwerken, runnen we een scriptteam waarin schrijvers elkaar feedback geven en samen leren, en zetten we projecten op waar deelnemers in contact komen met filmmaken in teamverband. We krijgen standaard meer aanmeldingen dan we plek hebben en met de stichting richten we ons daarom op steeds grotere projecten, waaraan meer deelnemers mee kunnen doen. Om ervoor te zorgen dat dit lukt zijn we voor het bestuur van de stichting zijn op zoek naar een penningmeester!


Het bestuur van de stichting komt twee tot vier keer per jaar bij elkaar en denkt na over de grote lijnen van Stichting Open Filmteam: Wat voor projecten willen we organiseren en hoe gaan we dit doen? Bovendien controleert het bestuur de uitvoering van projecten. De penningmeester is daarbij vanuit het bestuur verantwoordelijk voor financiële zaken. Het is dan ook belangrijk dat je kennis over en ervaring met boekhouden hebt.


Je wordt onderdeel van een bijzonder enthousiaste groep mensen met één gezamenlijke passie: Filmmaken. Je staat bovendien aan de basis van filmprojecten waarin deelnemers de unieke kans krijgen om onderdeel te zijn van filmmaken op een grote set. Dankzij ons open aanmeldproces en gratis deelname kan echt iedereen meedoen. We zien dat hierdoor mensen aansluiten die anders nooit zo'n kans zouden krijgen.


Ben jij of ken jij iemand die dit heeft en het leuk zou vinden vanuit het bestuur te helpen het Open Filmteam verder te laten groeien? Stuur deze mail dan door of een mail aan [email protected] met je CV en een korte motivatie. Denk je dat dit misschien wat voor je is maar heb je nog vragen? Stuur die dan aan [email protected].

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > Stichting Open Filmteam > Penningmeester gezocht voor Stichting Open Filmteam

Over Stichting Open Filmteam

In het Open Filmteam maken we filmmaken toegankelijk voor iedereen. Daarvoor organiseren we korte filmprojecten waarin Professionals en amateurs samenwerken, runnen we een scriptteam waarin schrijvers elkaar feedback geven en samen leren, en zetten we projecten op waar deelnemers in contact komen met filmmaken in teamverband.

Deelname is waar mogelijk gratis en we krijgen standaard meer aanmeldingen dan we plek hebben. Daarom richten we ons als stichting op steeds grotere projecten, waaraan meer deelnemers mee kunnen doen. Zo krijgen steeds meer deelnemers de kans om te leren van het coöperatieve en tegelijk bijzonder specialistische makerschap van film. We verbinden professional en amateur, jong en oud en arm en rijk rondom een gezamenlijke passie: Film.
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)