Skip Sidebar

Stichting NAbij

Non-profit

Over ons

Ondersteuning aan mensen in een palliatieve terminale situatie.

Welzijn
Deel

Ondersteuning van mensen in de laatste levensfase.

Structureel werk
Frombergdwarsstraat 54, 6814 EB Arnhem, Netherlands
Buiten
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting NAbij
#42823
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-NAbij3/activiteiten/Ondersteuning-van-mensen-in-de-laatste-levensfase/42823 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als medewerker van Stichting NAbij ondersteun je mensen in de laatste fase van hun leven. Deze mensen zijn van alle leeftijden. Ze zijn opgenomen in een ziekenhuis, wonen thuis of in een verpleeg- of zorginstelling in Apeldoorn en omgeving

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Stichting NAbij is actief in Arnhem en omgeving. Ook in Apeldoorn zetten wij onze mensen geregeld in. We ondersteunen mensen in de palliatief terminale fase en deze is geheel afgestemd op de wens van de zorgvrager. Voor Apeldoorn en omgeving zijn we op zoek naar nieuwe collega's. 


Werkzaamheden

Jij zoekt een plek waar je je op vrijwillige basis in kunt zetten voor een ander. Je wilt meedenken, in gesprek gaan en een luisterend oor en een helpende hand bieden. Je zoekt een plek waar je flexibel kan worden ingezet zodat het past binnen jouw andere bezigheden.


De werkzaamheden bij Stichting NAbij zijn geheel afhankelijk van de vraag en de situatie waarin iemand verkeert maar ook van wat jij fijn vindt om te doen. Je bent een belangrijke steun voor iemand die dit nodig heeft maar ook een collega om samen met ons het verschil te kunnen maken. Voorbeelden zijn, samen een arts bezoeken, er even uit gaan, in gesprek gaan maar vooral ER ZIJN in deze laatste periode van iemands leven.


Wij vragen

Als jij zonder oordeel kunt zijn en goed met mensen om kunt gaan, dan beschik jij over de belangrijkste vaardigheden die nodig zijn om er te kunnen zijn voor een ander.


  • Wie ben jij?Je hebt affiniteit met mensen in de laatste levensfase.
  • Je weet toegang te krijgen tot je medemens en durft een band op te bouwen
  • Je weet waar je grenzen liggen en kunt deze aangeven
  • Je hebt een gezonde dosis lef en humor 
  • Je staat stevig in je schoenen
  • Je maakt tijd vrij voor een werkoverleg en training samen met je collega’s


Herken je je hierin? Meld je dan aan voor een vrijblijvend gesprek. We kijken dan samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

Wij bieden

Jouw inzet is van betekenis voor een ander. Je helpt en maakt iemand blij. Je kunt daadwerkelijk iets doen tegen eenzaamheid, wensen vervullen en het laatste stukje leven van iemand kleur geven. Dit levert waardevolle contacten op en het gevoel dat jij echt iets kunt bijdragen aan het welzijn van een ander.


Jij maakt het samen met ons mogelijk dat mensen gezien worden en thuis kunnen sterven.


Er is ruimte voor je eigen ontwikkeling en om te groeien. We stemmen je werkzaamheden en de tijd die je kunt investeren af op jouw wensen en kunnen. Je staat er bij ons niet alleen voor. Wij zorgen voor een goede basistraining zodat je goed voorbereid het werk ingaat. En loop je toch even vast of heb je vragen? Dan staat onze coördinator ter ondersteuning altijd voor je klaar.


Je gaat deel uitmaken van een hecht en fijn team. Gemaakte onkosten en reiskosten worden uiteraard vergoed.


Meer informatie vind je op www.nabij.nu of bel met Karin Slot, coördinator op 06-20124059.

Tijdsbesteding

Deze is in overleg met elkaar en afhankelijk van vraag en aanbod. We gaan uit van een basis tijdsbesteding van een dagdeel van 4 uur per week. Iedere vrijwilliger start met een verplichte basistraining. Deze zal starten in het voorjaar en vindt online plaats.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Arnhem > Arnhem Activiteiten > Stichting NAbij > Ondersteuning van mensen in de laatste levensfase.

Over Stichting NAbij

Ondersteuning aan mensen in een palliatieve terminale situatie.