Skip Sidebar

Over ons

Stichting Levenskunst is een organisatie door en voor mensen die zin hebben om iets moois van hun leven te maken. Bij Levenskunst is iedereen welkom die te maken heeft (gehad) met tegenslag in welke ...

Kunst & cultuurSociale rechtvaardigheidWelzijn
Deel

Penningmeester voor stichting Levenskunst Apeldoorn

Structureel werk · 0-4 uur/maand
Jean Monnetpark 77, 7336 BB Apeldoorn, Nederland
FinanciënBestuurFondsenwervingAdministratie
Kunst & cultuurSociale rechtvaardigheidWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Stichting Levenskunst Apeldoorn
#52062
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-Levenskunst-Apeldoorn/activiteiten/Penningmeester-voor-stichting-Levenskunst-Apeldoorn/52062 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken een penningmeester voor in het bestuur van stichting Levenskunst. Bijwonen van de bestuursvergadering, overleg, meedenken en evt. administratie.

Uitgebreide omschrijving

Algemene Informatie:

Stichting Levenskunst is een organisatie door en voor mensen die zin hebben om iets moois van hun leven te maken. Bij Levenskunst is iedereen welkom die te maken heeft (gehad) met tegenslag in welke vorm dan ook; maar wie heeft dat eigenlijk niet? Daarbij valt bijvoorbeeld te denken aan verslaving, psychische problematiek, eenzaamheid, dakloosheid, werkeloosheid, schulden of handicap. Door middel van ontmoeting, spel, theater, samen eten, voorstellingen, workshops en acties willen wij positieve veranderingen teweeg brengen in ons eigen leven en in de samenleving.


Wat kun je voor ons betekenen?

•    Je stimuleert en helpt mee om de koers van Levenskunst uit te zetten door je aanwezigheid en inbreng in de bestuursvergaderingen (1 keer per maand)

•    Je onderhoudt contact met de administrateur en blijft op de hoogte van de inkomsten en uitgaven: de zogenaamde ‘vinger aan de pols’. Als je dat leuk vindt en er de capaciteiten voor hebt kun je zelf een taak krijgen in de administratie.

•    Je maakt samen met de administrateur de begroting voor het nieuwe jaar en overlegt dit met het bestuur en met Korak.

•    Je controleert halverwege en aan het eind van het jaar de administratie voordat het naar de accountant gaat. De accountant maakt vervolgens de jaarrekening.

•    Je denkt mee bij eventuele subsidie-aanvragen.

•    Je informeert de bestuursleden zodat zij zicht houden op de financiën.

 

Wat zijn je talenten/vaardigheden?

•    Je bent accuraat en houdt graag het overzicht over de financien.

•    Je bent integer en in staat om met vertrouwelijke informatie om te gaan.

•    Je vindt het leuk om het verschil te maken en je op jouw eigen manier in te zetten voor de medemens en m.n. de doelgroep van Levenskunst.


Gemiddeld besteed je ongeveer 1 uur per week aan Levenskunst.

 

Wat bieden wij?

Een bijzondere en mooie ervaring waar mensen centraal staan.


 

Meer informatie / reageren

 

Op www.levenskunstapeldoorn kunt u meer lezen over Stichting Levenskunst.

 

Is je interesse gewekt en wilt u meer weten over deze vacature dan kun je contact opnemen met Martine Jongenburger.

Bereikbaar via: [email protected]  / telefoon: 06-10592761.


Uw cv en motivatie kun je uiterlijk 1 juli 2020 sturen naar:

Stichting Levenskunst Apeldoorn, Mettrayweg 47, 7211 LC Eefde

Of je kunt jouw cv en motivatie mailen naar: [email protected]

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > Stichting Levenskunst Apeldoorn > Penningmeester voor stichting Levenskunst Apeldoorn

Over Stichting Levenskunst Apeldoorn

Stichting Levenskunst is een organisatie door en voor mensen die zin hebben om iets moois van hun leven te maken. Bij Levenskunst is iedereen welkom die te maken heeft (gehad) met tegenslag in welke vorm dan ook; maar wie heeft dat eigenlijk niet? Daarbij valt bijvoorbeeld te denken aan verslaving, psychische problematiek, eenzaamheid, dakloosheid, werkeloosheid, schulden of handicap. Door middel van ontmoeting, spel, theater, samen eten, voorstellingen, workshops en acties willen wij positieve veranderingen teweeg brengen in ons eigen leven en in de samenleving. Elke vrijdag organiseren wij studio's voor jongeren en volwassenen.