Skip Navigation
Boekhoudkundige vrijwilliger

Boekhoudkundige vrijwilliger

Structureel werk · Flexibele uren
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
FinanciënAdministratieComputer
ZorgWelzijnOuderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Stichting Hulp voor Helden
#59547
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-Hulp-voor-Helden/activiteiten/Boekhoudkundige-vrijwilliger/59547 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Controle boekhouding 1 maal per kwartaal en opstellen jaarrekening

Uitgebreide omschrijving

Hulp voor Helden zet zich al bijna 150 jaar in voor het welzijn van militairen, veteranen en hun thuisfront. Helden die staan voor onze vrede, vrijheid en veiligheid. Zij verdienen onze aandacht en steun!


Heb jij ook zoveel waardering voor de inzet van deze mannen en vrouwen? En word je blij van mooie fondsen, belastingvrije giften en het opmaken van een overzichtelijke jaarrekening? Doneer dan jaarlijks 12 uur van jouw expertise aan onze helden!


Om onze doelen nog beter uit te voeren en Hulp voor Helden nog beter op de kaart te zetten, kunnen wij jouw hulp gebruiken. 

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger met boekhoudkundige kennis en ervaring. Met jouw inbreng lever je een belangrijke bijdrage aan de financiële administratie/ communicatie.

Je bewaakt daarbij onze integriteit, ANBI-status en CBF-certificering! Eenmaal per kwartaal controleer je de boekhouding. Je checkt of alle facturen correct zijn ingeboekt en verifieert deze met de bankafschriften. Dit zal ongeveer één uur tijd van je vragen.


In de maand februari maak je de jaarrekening op van het voorgaande jaar. Dit doe je samen met onze accountant en de verantwoordelijke medewerker(s) van kantoor. Een activiteit van ongeveer 6 tot 8 uur.


Kennis van E-boekhouden of een vergelijkbaar programma is gewenst en je woont bij voorkeur in de regio Apeldoorn

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Stichting Hulp voor Helden

Hulp voor Helden – stichting KPPR is gevestigd in Apeldoorn en zet zich al bijna 150 jaar in voor militairen, veteranen en hun thuisfront. Zij zijn de helden die zich dagelijks inzetten of ingezet heb-ben voor onze vrede en veiligheid. Hulp voor Helden stimuleert, initieert en financiert projecten die bijdragen aan hun welzijn. Want zij verdienen onze aandacht, erkenning en steun! Denk hierbij aan het uitreiken van een MissionKit aan alle militairen die op missie gaan of het helpen van een veteraan met een veteranenhulphond. Wij zijn een fondsenwervende organisatie die afhankelijk is van donaties, sponsoring en nalatenschappen. Kijk voor alle informatie op: www.hulpvoorhelden.nl.

Powered by Deed‌mob Tools ·