Skip Sidebar

Over ons

Stichting Da Capo is een organisatie voor (met name) vrouwelijke migranten. Zij kunnen naar Da Capo komen om de taal beter te leren, om andere vrouwen te ontmoeten, om zichzelf te ontwikkelen, om ...

WelzijnVluchtelingen & MinderhedenOnderwijs
Deel
 Taalvrijwilliger voor migrantenvrouwen

Taalvrijwilliger voor migrantenvrouwen

Project (Tijdelijk) · 3 uur/week · Start vanaf 17 jan 2022
Eksterweg 71, 7331 JM Apeldoorn, Nederland
OnderwijsNederlandsAdvies & Mentoring
Vluchtelingen & Minderheden
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Da Capo
#42554
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-Da-Capo1/activiteiten/Taalvrijwilliger-voor-migrantenvrouwen/42554 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil jij nieuwkomers helpen om de taal beter te leren? Vind je lesgeven in een kleine groep leuk? Word dan taalvrijwilliger bij Da Capo.

Uitgebreide omschrijving

NADERE OMSCHRIJVING


Stichting Da Capo ondersteunt migrantenvrouwen bij het beter integreren en participeren in de samenleving. Dat doet zij door het bieden van verschillende activiteiten binnen een scholingstraject. Een van de activiteiten is taalles. Het gaat om klassikale taallessen in kleine groepjes die op verschillende niveaus worden ingedeeld. Er zijn lessen aan de Molenstraat centrum en in Zevenhuizen (Aristotelesstraat 1005). 


Als taalvrijwilliger ga je aan de slag om het Nederlands te verbeteren. Dat kan aan de hand van een boek, maar soms ook met kopieën uit boeken. Er zijn digiborden beschikbaar in het centrum. Ook zijn er laptops aanwezig. 


Wij zijn vaak op zoek naar vrijwilligers die ons team komen versterken. Informeer naar de dagen en tijdstippen dat er taalvrijwilligers nodig zijn. 


Op dit moment zoeken we met name vrijwilligers die aan een groepje vrouwen wil lesgeven met een laag (leer)niveau. Ervaring in het onderwijs is dan een pre. 


RECLAME


Bij Da Capo help je migrantenvrouwen op weg om beter te kunnen meedoen in de samenleving. Taal is de eerste vereiste daarvoor en jij kunt dus het verschil maken!

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Stichting Da Capo > Taalvrijwilliger voor migrantenvrouwen

Over Stichting Da Capo

Stichting Da Capo is een organisatie voor (met name) vrouwelijke migranten. Zij kunnen naar Da Capo komen om de taal beter te leren, om andere vrouwen te ontmoeten, om zichzelf te ontwikkelen, om samen te naaien of te koken, te leren fietsen of om een cursus te volgen.