Skip Sidebar

Over ons

Stichting Da Capo is een organisatie voor (met name) vrouwelijke migranten. Zij kunnen naar Da Capo komen om de taal beter te leren, om andere vrouwen te ontmoeten, om zichzelf te ontwikkelen, om ...

WelzijnVluchtelingen & MinderhedenOnderwijs
Deel

Taalvrijwilliger voor cursus Empowerment van vrouwen

Structureel werk
Molenstraat-Centrum 1, 7311 XG Apeldoorn, Netherlands
Onderwijs
Vluchtelingen & Minderheden
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Da Capo
#42576
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-Da-Capo1/activiteiten/Taalvrijwilliger-voor-cursus-Empowerment-van-vrouwen/42576 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Je ondersteunt bij de cursus Empowerment van vrouwelijke migranten. Je geeft taalles en gaat praten over speciale thema's rondom emancipatie, vrijwilligerswerk, opleiding en de arbeidsmarkt.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?
Stichting Da Capo ondersteunt migrantenvrouwen bij het beter integreren en participeren in de samenleving. Dat doet zij door het bieden van verschillende activiteiten zoals taallessen, cursussen, fietsles, meedoen als vrijwilliger in het naaiatelier of de kookstudio.

Werkzaamheden
Je geeft taalles op basis van de behandelde stof door de taaldocent. Je herhaalt gedeeltelijk deze les en vult aan. Je oefent met name het spreken van het Nederlands. 
Er worden bepaalde thema's behandeld zoals emancipatie, solliciteren, vrijwilligerswerk etc. Je moet het leuk vinden om dit te bespreken en het liefst hier wat ervaring mee hebben.
Ook ga je na de cursus de vrouwen doorverwijzen naar een activiteit, opleiding, cursus of andere taalcursus. Afhankeliijk van de persoonlijke plannen die de vrouwen hebben gemaakt. 

Wij vragen
Enthousiasme, affiniteit met de doelgroep en het liefst wat ervaring.

Wij bieden
een gezellige organisatie en dankbare deelneemsters die elke keer een stapje verder komen en de taal blijven leren.

Tijdsbesteding
1 dagdeel in de week (en een beetje voorbereiding) van 3 uur

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > Stichting Da Capo > Taalvrijwilliger voor cursus Empowerment van vrouwen

Over Stichting Da Capo

Stichting Da Capo is een organisatie voor (met name) vrouwelijke migranten. Zij kunnen naar Da Capo komen om de taal beter te leren, om andere vrouwen te ontmoeten, om zichzelf te ontwikkelen, om samen te naaien of te koken, te leren fietsen of om een cursus te volgen.