Skip Sidebar

Over ons

Stichting Da Capo is een organisatie voor (met name) vrouwelijke migranten. Zij kunnen naar Da Capo komen om de taal beter te leren, om andere vrouwen te ontmoeten, om zichzelf te ontwikkelen, om ...

WelzijnVluchtelingen & MinderhedenOnderwijs
Deel

Taalcoordinator / intaker

Structureel werk
Molenstraat-Centrum 1, 7311 XG Apeldoorn, Netherlands
Coördineren
Vluchtelingen & Minderheden
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Da Capo
#42380
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-Da-Capo1/activiteiten/Taalcoordinator--intaker/42380 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als taalcoördinator ben je de spin het web van de taalgroepen bij Da Capo. Aan de ene kant ben je bezig met de vrouwen die zich aanmelden en aan de andere kant met de organisatie van de taallessen die door vrijwilligers gegeven worden.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Da Capo zet zich in voor migrantenvrouwen middels taallessen en activeringsactiviteiten om hen op weg te helpen in de Nederlandse samenleving.

Werkzaamheden

Je coordineert zaken rondom de taallessen. Je bent het aanspreekpunt voor de taalvrijwilligers, je helpt hen met lesmethodes en/of materialen als zij daar behoefte aan hebben. Je houdt in de gaten of de vrouwen op de juiste lessen zitten en overlegt hierover met de taalvrijwilligers. Verder ben je ook het aanspreekpunt voor de vrouwen die les hebben. Je doet de aanmeldingen, plaatst hen op de juiste groepen en communiceert dit met de vrijwilligers. Wellicht kun je soms een workshop geven over bepaalde lesmethodes om de vrijwilligers handvatten te geven.  

Wij vragen

Iemand met een NT2 achtergrond, die zelf les gegeven heeft, en/of al veel gecoordineerd heeft rondom taallessen. Je bent zelfstandig en kunt vrijwilligers goed wegwijs maken en helpen bij het gebruiken van lesmateriaal en lesmethodes. Je bent een duizendpoot. Je vindt het leuk om met vrouwen die zich komen aanmelden het intakegesprek te doen. 

Wij bieden

Een gezellige vrijwilligersorganisatie die met veel enthousiasme anderstaligen ondersteunt.Vrijwilligersvergoeding mogelijk in overleg.

Tijdsbesteding 

Je hebt 2 dagdelen tijd om Da Capo te ondersteunen (in overleg in te delen).

Hoe kom ik er?

Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Da Capo

Stichting Da Capo is een organisatie voor (met name) vrouwelijke migranten. Zij kunnen naar Da Capo komen om de taal beter te leren, om andere vrouwen te ontmoeten, om zichzelf te ontwikkelen, om samen te naaien of te koken, te leren fietsen of om een cursus te volgen.