Skip Sidebar

Over ons

Stichting Da Capo is een organisatie voor (met name) vrouwelijke migranten. Zij kunnen naar Da Capo komen om de taal beter te leren, om andere vrouwen te ontmoeten, om zichzelf te ontwikkelen, om ...

WelzijnVluchtelingen & MinderhedenOnderwijs
Deel

Taalcafe vrijwilligers

Project (Tijdelijk) · 2–3 uur/week · Voor ongeveer 12 maanden
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Activiteiten begeleiden
WelzijnVluchtelingen & MinderhedenOnderwijs
3 plaatsen over.
Activiteit Delen
Stichting Da Capo
#51878
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-Da-Capo1/activiteiten/Taalcafe-vrijwilligers/51878 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Een gezellig taalcafe om het Nederlands te oefenen. samen een kopje koffie of thee drinken en gezellig praten over van alles.

Uitgebreide omschrijving

Als taalcafe vrijwilliger zorg je ervoor dat de koffie en thee klaar staat. En je bent de motor van het gesprek. Je kunt een thema voorbereiden, maar dat hoeft niet. Je kunt ook een spelletje doen als daar behoefte aan is. Jij zorgt ervoor dat iedereen aan bod komt met praten.

Er zijn 2 vrijwilligers op 1 dagdeel samen. Samen help je mensen verder op weg met de taal en met onze gewoontes en tradities.


We zoeken nu naar taalcafe vrijwilligers voor de wijk Orden op dinsdagochtend.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

3 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Stichting Da Capo

Stichting Da Capo is een organisatie voor (met name) vrouwelijke migranten. Zij kunnen naar Da Capo komen om de taal beter te leren, om andere vrouwen te ontmoeten, om zichzelf te ontwikkelen, om samen te naaien of te koken, te leren fietsen of om een cursus te volgen.