Skip Sidebar

Over ons

Stichting Da Capo is een organisatie voor (met name) vrouwelijke migranten. Zij kunnen naar Da Capo komen om de taal beter te leren, om andere vrouwen te ontmoeten, om zichzelf te ontwikkelen, om ...

WelzijnVluchtelingen & MinderhedenOnderwijs
Deel

PR en marketing vrijwilliger

Structureel werk
Molenstraat-Centrum 1, 7311 XG Apeldoorn, Netherlands
Marketing & Communicatie
Vluchtelingen & Minderheden
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen
Stichting Da Capo
#42771
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-Da-Capo1/activiteiten/PR-en-marketing-vrijwilliger/42771 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Houd jij van teksten schrijven, nieuwsbrieven maken, websites beheren? Dan kan Da Capo jouw hulp goed gebruiken.

Uitgebreide omschrijving

NADERE OMSCHRIJVING

Da Capo ondersteunt met name migrantenvrouwen in hun ontwikkeling. Met taallessen en activiteiten. Da Capo groeit snel en de stichting zoekt iemand die de PR en marketing op zich kan nemen. Dat houdt in het bijhouden van de website, het maken van de nieuwsbrief en het contact leggen met andere organisaties voor samenwerking. Maar ook af en toe de kranten benaderen voor het plaatsen van een interview of artikel over Da Capo. Dus vind je het leuk om nieuwsbrieven te maken en websites up to date te houden en help je graag mensen verder met hun ontwikkeling en ontplooiing, dan is deze vrijwilligersfunctie echt iets voor jou.


PRAKTISCHE INFORMATIE

Grote mate van zelfstandigheid gevraagd. Het kan vanuit huis, maar de vrijwilliger is ook welkom op kantoor om zo feeling te hebben met de doelgroep en de andere vrijwillgers. Ervaring met mailchimp een pre. 


Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.2 plaatsen over.
Activiteit Delen

Over Stichting Da Capo

Stichting Da Capo is een organisatie voor (met name) vrouwelijke migranten. Zij kunnen naar Da Capo komen om de taal beter te leren, om andere vrouwen te ontmoeten, om zichzelf te ontwikkelen, om samen te naaien of te koken, te leren fietsen of om een cursus te volgen.