Skip Sidebar

Over ons

Stichting Da Capo is een organisatie voor (met name) vrouwelijke migranten. Zij kunnen naar Da Capo komen om de taal beter te leren, om andere vrouwen te ontmoeten, om zichzelf te ontwikkelen, om ...

WelzijnVluchtelingen & MinderhedenOnderwijs
Deel

Oppas vrijwilliger voor kleine kinderen

Structureel werk · 3 uur/week
Eksterweg 71, 7331 JM Apeldoorn, Nederland
HulpverleningNederlandsZorg
Kinderen & JongerenWelzijnVluchtelingen & Minderheden
3 plaatsen over.
Activiteit Delen
Stichting Da Capo
#42575
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-Da-Capo1/activiteiten/Oppas-vrijwilliger-voor-kleine-kinderen/42575 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Da Capo zoekt een oppasvrijwilliger die op de kinderen past van vrouwen die naar taalles gaan. Door jouw hulp kunnen moeders naar Nederlandse les en hebben kinderen een fijne ochtend of middag! Zo worden ook deze kinderen alvast geholpen om Nederlands te leren en de taalachterstand te verkleinen.

Uitgebreide omschrijving

NADERE OMSCHRIJVING


Da Capo biedt migrantenvrouwen een plek om aan zichzelf te werken waardoor meedoen in de maatschappij makkelijker wordt. Door middel van taallessen, maar ook andere activiteiten, een vormingsprogramma voor persoonlijke vorming leren zij te werken aan hun persoonlijke doelen. Omdat er een heel aantal moeders is met kinderen in de leeftijd 0-4 jaar die moeilijk thuis weg kunnen, wil Da Capo een oppas mogelijkheid aanbieden. Als de moeder naar les of een activiteit gaat, kan het kind mee naar de kinderruimte bij Da Capo. Op deze manier willen we met name moeders, die anders weinig kans hebben om activiteiten buitenshuis te starten, stimuleren om naar Da Capo te komen. Jij kunt hen helpen door als oppasvrijwilliger aan de slag te gaan en hun kinderen te vermaken en dingen te leren.


PRAKTISCHE INFORMATIE


We zoeken nog oppas vrijwilligers. Ook als invaller is het mogelijk. Dan kom je alleen wanneer de vaste oppas niet kan komen. Ervaring niet vereist, maar is wel een pre. Samen zal er een gestructureerd programma moeten worden opgezet om de kinderen een veilige en gestructureerde leeromgeving te bieden. 


De lestijden zijn van 9.00 - 11.3 en van 13.00 - 15.30. Je kunt dus 's ochtends of 's middags komen.


RECLAME


Vind je het leuk om kleine kinderen te helpen bij hun ontwikkeling? Word dan oppasvrijwilliger bij Da Capo. 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

3 plaatsen over.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > Stichting Da Capo > Oppas vrijwilliger voor kleine kinderen

Over Stichting Da Capo

Stichting Da Capo is een organisatie voor (met name) vrouwelijke migranten. Zij kunnen naar Da Capo komen om de taal beter te leren, om andere vrouwen te ontmoeten, om zichzelf te ontwikkelen, om samen te naaien of te koken, te leren fietsen of om een cursus te volgen.