Skip Sidebar

Over ons

Stichting Da Capo is een organisatie voor (met name) vrouwelijke migranten. Zij kunnen naar Da Capo komen om de taal beter te leren, om andere vrouwen te ontmoeten, om zichzelf te ontwikkelen, om ...

WelzijnVluchtelingen & MinderhedenOnderwijs
Deel

Moestuin vrijwilligers

Project (Tijdelijk) · 4–6 uur/week · Start vanaf 1 feb 2022
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
WelzijnVluchtelingen & MinderhedenNatuur & Milieu
Aanmeldingen sluiten in 4 months.
Activiteit Delen
Stichting Da Capo
#48448
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-Da-Capo1/activiteiten/Moestuin-vrijwilligers/48448 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Da Capo start samen met de Sleutel bij de Finse School een buurtmoestuin. De moestuin moet nog helemaal opgezet worden.

Uitgebreide omschrijving

De moestuin is bedoeld om mensen te ontmoeten en om samen groenten en kruiden te planten en te oogsten. De moestuin is een gezamenlijk project van De Sleutel en Stichting Da Capo bij de Finse School.


De moestuin moet helemaal worden opgestart. Dus eerst de grond klaarmaken, hekwerk plaatsen, een planning maken hoe de tuin eruit komt te zien, benodigde materialen bij elkaar sprokkelen (tegels, houtrsnippers, stenen etc.) en daarna starten met de aanleg en het zaaien.


Wil je graag helpen? je bent welkom! Je wordt geholpen door ervaren mensen en je leert over moestuinieren.het idee is ook dat de oogst gebruikt kan worden in de kookstudio/keuken van Da Capo en de Sleutel voor maaltijden en om een lekkere maaltijd te maken voor de vrijwilligers van de tuin.

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen sluiten in 4 months.
Activiteit Delen

Over Stichting Da Capo

Stichting Da Capo is een organisatie voor (met name) vrouwelijke migranten. Zij kunnen naar Da Capo komen om de taal beter te leren, om andere vrouwen te ontmoeten, om zichzelf te ontwikkelen, om samen te naaien of te koken, te leren fietsen of om een cursus te volgen.