Skip Sidebar

Over ons

Stichting Da Capo is een organisatie voor (met name) vrouwelijke migranten. Zij kunnen naar Da Capo komen om de taal beter te leren, om andere vrouwen te ontmoeten, om zichzelf te ontwikkelen, om ...

WelzijnVluchtelingen & MinderhedenOnderwijs
Deel

KOOKVRIJWILLIGER DA CAPO KOOKSTUDIO

Taak · 4–8 uur
Eksterweg 71, 7331 JM Apeldoorn, Nederland
Koken & etenActiviteiten begeleidenSociaal contact
Vluchtelingen & MinderhedenWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Da Capo
#42510
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-Da-Capo1/activiteiten/KOOKVRIJWILLIGER-DA-CAPO-KOOKSTUDIO/42510 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb jij een passie voor koken? Wil jij een gezellige groep migrantenvrouwen begeleiden bij het (voor)bereiden van recepten? Word dan kookvrijwilliger bij Da Capo Kookstudio!

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

 

Stichting Da Capo ondersteunt migrantenvrouwen bij het beter integreren en participeren in de samenleving. Dat doet zij door het bieden van verschillende activiteiten en scholingstrajecten. Een van de activiteiten is koken.

  

Werkzaamheden

 

Als kookvrijwilliger begeleid je een gezellige en enthousiaste groep migrantenvrouwen die het leuk vinden om te koken of dit willen leren. Op een informele en laagdrempelige manier ga je aan de slag met het samen (voor)bereiden van (buitenlandse) recepten.

  

We maken 2x per week afhaalmaaltijden, maar we willen graag gaan uitbreiden: ook soep en hartige taart en hapjes op bestelling maken (verkoop intern en catering) en kookworkshops gaan organiseren voor Nederlanders. 

  

Wij vragen

 

Misschien ben jij wel kok, maar tenminste heb je ervaring met (hobbymatig) koken en enige kennis van sociale hygiëne.

  

Wij bieden

 

Werken in een professionele keuken

  

Begeleiden van gezellige groep vrouwen

  

Voldoening vanuit maatschappelijk oogpunt

  

Tijdsbesteding

 

Momenteel zoeken we iemand voor vrijdagochtend. Je kookt tussen 9.00 en 13.00. En je doet vooraf even de boodschappen. Dat is vlak in de buurt. Misschien moet je soms op andere dagen en tijden werken omdat er een cateringklus is. Alles is in overleg natuurlijk.

  

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Da Capo

Stichting Da Capo is een organisatie voor (met name) vrouwelijke migranten. Zij kunnen naar Da Capo komen om de taal beter te leren, om andere vrouwen te ontmoeten, om zichzelf te ontwikkelen, om samen te naaien of te koken, te leren fietsen of om een cursus te volgen.