Skip Sidebar

Over ons

Stichting Da Capo is een organisatie voor (met name) vrouwelijke migranten. Zij kunnen naar Da Capo komen om de taal beter te leren, om andere vrouwen te ontmoeten, om zichzelf te ontwikkelen, om ...

WelzijnVluchtelingen & MinderhedenOnderwijs
Deel
Coördinator Kookstudio Da Capo

Coördinator Kookstudio Da Capo

Structureel werk · 8–12 uur/week
Eksterweg 71, 7331 JM Apeldoorn, Nederland
Koken & etenActiviteiten begeleidenSociaal contact
Vluchtelingen & MinderhedenWelzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Da Capo
#42510
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-Da-Capo1/activiteiten/KOOKVRIJWILLIGER-DA-CAPO-KOOKSTUDIO/42510 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Heb jij een passie voor koken? Wil jij een gezellige groep migrantenvrouwen begeleiden bij het (voor)bereiden van gerechten?

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

 

Stichting Da Capo ondersteunt migrantenvrouwen bij het beter integreren en participeren in de samenleving. Dat doet zij door het bieden van verschillende activiteiten en scholingstrajecten. Een van de activiteiten is koken.

  

Werkzaamheden

 

De kookstudio heeft momenteel verschillende activiteiten.

  • Afhaalmenu's koken op maandag en woensdag
  • Soepen en hapjes maken op vrijdag
  • Af en toe op aanvraag een catering verzorgen
  • Kookworkshops
  • Kookcafe: koken in koppels (1 migrant en 1 Nederlander) voor een groep van 12-16 mensen. Samen eten. (nog op te starten)

  

Wij zoeken

 

Wij zoeken een kok of iemand die heel graag (hobbymatig) kookt en enige kennis van sociale hygiëne heeft. Je kunt mensen aansturen, recepten bedenken of goed opzoeken en uitvoeren.


Op dit moment zoeken we met name naar iemand die de catering kan ondersteunen, de workshops kan begeleiden en het nieuw op te zetten kookcafe kan opstarten en begeleiden.


Wij bieden

 

Werken in een professionele keuken

  

Begeleiden van gezellige groep vrouwen

  

Voldoening vanuit maatschappelijk oogpunt

  

Tijdsbesteding

 

Momenteel zoeken we iemand voor de cateringklussen en eventueel de afhaalmaaltijden.


De cateringklussen zijn op aanvraag. Dat is af en toe. Als coordinator begeleidt je alles en zorg je ervoor dat de groep weet wat er gemaakt gaat worden en doet de boodschappen.


Kookworkshops zijn op aanvraag, maar willen we intensiveren. Daar kun je als vrijwilliger een rol in spelen. De workshops zijn in overleg (middag / avond).

 

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Stichting Da Capo > Coördinator Kookstudio Da Capo

Over Stichting Da Capo

Stichting Da Capo is een organisatie voor (met name) vrouwelijke migranten. Zij kunnen naar Da Capo komen om de taal beter te leren, om andere vrouwen te ontmoeten, om zichzelf te ontwikkelen, om samen te naaien of te koken, te leren fietsen of om een cursus te volgen.