Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Stichting Da Capo is een organisatie voor (met name) vrouwelijke migranten. Zij kunnen naar Da Capo komen om de taal beter te leren, om andere vrouwen te ontmoeten, om zichzelf te ontwikkelen, om ...

WelzijnVluchtelingen & MinderhedenOnderwijs
Deel
Coördinator moestuin bij Da Capo

Coördinator moestuin bij Da Capo

Structureel werk · 2–4 uur/week
Eksterweg 71, 7331 JM Apeldoorn, Nederland
TuinierenBuitenCoördineren
WelzijnVluchtelingen & MinderhedenOnderwijs
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Da Capo
#59454
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-Da-Capo1/activiteiten/Coordinator-moestuin-bij-Da-Capo/59454 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wij zoeken een coördinator voor onze moestuin, dus hou jij van tuinieren, leiding nemen en ideeën ontwikkelen? Meld je dan aan!

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

 

Stichting Da Capo ondersteunt migrantenvrouwen bij het beter integreren en participeren in de samenleving. Dat doen wij door het bieden van verschillende activiteiten en scholingstrajecten.


Afgelopen jaar hebben wij een start gemaakt met de moestuin bij ons pand aan de Eksterweg. Een groep vrijwilligers en deelnemers werkt elke week samen om er een mooie moestuin en gezellige tuin van te maken.

Wij zoeken een coordinator die de leiding wil nemen bij het werken in de tuin en verstand heeft van het runnen van een moestuin.


Wat bieden wij?

  • Een gezellige werkomgeving
  • Voldoening vanuit een maatschappelijk oogpunt


Tijdbesteding

Momenteel is de moestuingroep actief op dinsdagochtend, maar een andere dag is bespreekbaar.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Stichting Da Capo > Coördinator moestuin bij Da Capo

Over Stichting Da Capo

Stichting Da Capo is een organisatie voor (met name) vrouwelijke migranten. Zij kunnen naar Da Capo komen om de taal beter te leren, om andere vrouwen te ontmoeten, om zichzelf te ontwikkelen, om samen te naaien of te koken, te leren fietsen of om een cursus te volgen.