Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Buurthuis Maasstraat is een maatschappelijke organisatie, dit betekent dat we graag willen aansluiten bij de behoefte van de bewoners in de wijk. Stichting Buurthuis Maasstraat is een Stichting die ...

Buurt & omgevingKinderen & JongerenOuderen
Deel
Vakantie speelweek

Vakantie speelweek

Event · 10 jul 2023, 09:30 – 13 jul 2023, 20:30
Maasstraat 4, 7333 JG Apeldoorn, Nederland
Activiteiten begeleidenSportJeugdwerkBegeleiding
Buurt & omgevingKinderen & JongerenWelzijn
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stichting Buurthuis Maasstraat
#64006
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-Buurthuis-Maasstraat/activiteiten/Vakantie-speelweek/64006 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Veel kinderen kunnen helaas niet op vakantie omdat hier geen geld voor is. Voor deze groep kinderen organiseren we een week vol leuke activiteiten.

Uitgebreide omschrijving

Op maandag - dinsdag en woensdag kunnen we helpende handen gebruiken tussen 9.30-16.00 uur en op donderdag 13.00-20.30 uur tijdens de vakantie speel week bij buurthuis Maasstraat.


De taken zijn:

Begeleiden van een kleine groep kinderen tussen 6-12 jaar bij spelletjes, knutselen, sport en spel, een workshop etc. Iedere dag is er een ander en verassend programma.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Stichting Buurthuis Maasstraat

Buurthuis Maasstraat is een maatschappelijke organisatie, dit betekent dat we graag willen aansluiten bij de behoefte van de bewoners in de wijk. Stichting Buurthuis Maasstraat is een Stichting die voornamelijk bestaat uit vrijwilligers, die dit werk doen met veel inzet, plezier en betrokkenheid. Deze groep mensen komt veelal uit de wijk, doen het voor de wijk en willen dit graag samen met de mensen uit de wijk doen. Deze activiteiten moeten laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk zijn.