Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Tijdens Blue Light United Event worden meer dan 10 sporten georganiseerd in en rondom het Orderbos in Apeldoorn. Daarnaast is er ook veel te beleven in het voor iedereen gratis toegankelijke BLUE ...

Sport & RecreatieOuderenKinderen & Jongeren
Deel
Vrijwilligers gezocht voor UBT tijdens Blue Light United Event

Vrijwilligers gezocht voor UBT tijdens Blue Light United Event

Event · 25 mei, 09:00 - 18:00
Orderbos, Apeldoorn, Gelderland 7312 SN, Nederland
Sport & RecreatieOuderenKinderen & Jongeren
Aanmeldingen sluiten in a month.16 plaatsen over.
Activiteit Delen
Stichting Blue Light United
#78994
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stichting-Blue-Light-United/activiteiten/Vrijwilligers-gezocht-voor-UBT-tijdens-Blue-Light-United-Event/78994 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Het enthousiasmeren, werven en begeleiden van burgers om mee te doen aan deze test om zo te ervaren wat de hulpverleners dagelijks moeten doorstaan.

Uitgebreide omschrijving

De Ultimate BLUE Test (UBT) is speciaal ontwikkelt voor Blue Light United Event en komt voort uit de Ultimate Firefighter, welke georganiseerd is tijdens de WPFG. We willen graag dat iedereen vanuit zijn of haar eigen dienst kan deelnemen aan deze uitdagende sport. De UBT bestaat uit vier onderdelen van in totaal ±60 minuten.

  1. Uithoudingsvermogen (20 min)
  2. Kracht (10 min)
  3. Behendigheid (15 min)
  4. De Ultimate (15 min)

Tijdens het werk als hulpverlener kom je vaak voor fysieke uitdagingen te staan. Hierbij wordt altijd een maximale inzet verwacht en is opgeven geen optie. Met de UBT dagen we je in verschillende werkgerelateerde tests uit om het beste uit jezelf te halen en te laten zien dat jij de ultieme hulpverlener bent.

De tests weerspiegelen de veelzijdigheid van het werk als hulpverlener. De specifieke onderdelen, afkomstig uit verschillende diensten, worden later onthuld. Je weet immers tijdens het werk ook niet wat je van tevoren te wachten staat..

Hoe kom ik er?

Aanmeldingen sluiten in a month.16 plaatsen over.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Stichting Blue Light United > Vrijwilligers gezocht voor UBT tijdens Blue Light United Event

Over Stichting Blue Light United

Tijdens Blue Light United Event worden meer dan 10 sporten georganiseerd in en rondom het Orderbos in Apeldoorn. Daarnaast is er ook veel te beleven in het voor iedereen gratis toegankelijke BLUE Village. Hier kan je onder andere de infomarkt bezoeken waar alle deelnemende diensten aanwezig zijn, je kan meedoen aan clinics, workshops, genieten van toffe optredens én genieten van een hapje en drankje op het foodcourt. Er is genoeg te zien en te doen tijdens Blue Light United Event!