Skip Sidebar

Over ons

Samen de lekkerste groente en fruit van Apeldoorn kweken. Dat is wat we sinds 2013 doen zonder winstoogmerk. De enige winst waar we echt om geven, is de winst die het oplevert voor onze medewerkers ...

Natuur & Milieu
Deel
Wij zoeken een chauffeur

Wij zoeken een chauffeur

Taak · 2–4 uur
Dommeweg 5, 7323 RD Apeldoorn, Netherlands
Vervoer
Natuur & MilieuBuurt & omgevingSociale rechtvaardigheid
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Stadsakkers Apeldoorn
#65727
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stadsakkers-Apeldoorn1/activiteiten/Wij-zoeken-een-chauffeur/65727 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als chauffeur bij StadsAkkers bezorg je bestellingen bij klanten. Verder breng je onze was weg naar de wasserij van De Passerel en bezorg je ons hout.

Uitgebreide omschrijving

Wij hebben bij StadsAkkers af en toe een chauffeur nodig. Iemand die met onze auto wil rijden om bestellingen weg te brengen of om boodschappen te doen. Eén keer in de week brengen we onze was naar een dagbestedingsplek van Stichting De Passerel. Ook dit is een extra ritje. En soms bezorgen we een aardigheidje bij onze sponsoren. Eén of twee keer per week hebben we daar iemand voor nodig.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Stadsakkers Apeldoorn > Wij zoeken een chauffeur

Over Stadsakkers Apeldoorn

Samen de lekkerste groente en fruit van Apeldoorn kweken. Dat is wat we sinds 2013 doen zonder winstoogmerk. De enige winst waar we echt om geven, is de winst die het oplevert voor onze medewerkers. Een leuke groep mensen die lekker wil werken en leren. En nog maandelijks groeit die groep. Zoals alles op ons terrein. Want waar we begonnen met een braakliggende grond van twee voetbalvelden groot, zijn we nu de trotse eigenaren van 2.5 hectare akker. Vol verse groenten, fruit en kruiden: van rijen aardbeiplanten, courgettes en aardappels tot wortels, tomaten, komkommers en een boomgaard met 200 appel- en perenbomen.