Skip Sidebar

Over ons

Samen de lekkerste groente en fruit van Apeldoorn kweken. Dat is wat we sinds 2013 doen zonder winstoogmerk. De enige winst waar we echt om geven, is de winst die het oplevert voor onze medewerkers ...

Natuur & Milieu
Deel

StadsAkkers zoekt mensen die graag buiten werken

Structureel werk · 4–16 uur/week
Dommeweg 5, 7323 RD Apeldoorn, Netherlands
TuinierenBuiten
Natuur & MilieuWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.20 plaatsen over.
Activiteit Delen
Stadsakkers Apeldoorn
#42552
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Stadsakkers-Apeldoorn1/activiteiten/StadsAkkers-zoekt-buitenmensen/42552 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Buiten werken in het groen aan de rand van Park Zuidbroek. Bij ons is het gezellig, je kunt veel leren en er is voldoende werk op de akker en in de kruidentuin.

Uitgebreide omschrijving

Hou je van lekker bezig zijn in het groen? Ga dan aan de slag bij de StadsAkkers. Bij ons is het altijd gezellig, je leert er veel en je werkt lekker op de akkers en in de kruidentuin.


Wat kun je doen?

Wij zoeken enthousiaste mensen die helpen bij het aanleggen van plantbedden, het zaaien en planten van kweekplantjes, bemesten, onkruid wieden, oogsten en nog veel meer. Kortom: bij alles wat nodig is om de lekkerste groenten van Apeldoorn te kweken. Dat doen we op een biologische manier. Zo ontdek je van alles over tuinieren. Als je dat leuk vindt kun je bij ons een opleiding doen voor het certificaat Werken in de Tuinderij.


Hoe werkt het?

Wij zijn geopend van 8.30 - 16.00. Andere werktijden zijn in overleg mogelijk. Werkkleding en schoenen krijg je van ons. Bij goed weer is het werk vooral buiten, maar bij regen of kou is er ook een warme plek om binnen te werken. Er werken bij ons allerlei soorten mensen. Dat maakt het heel gezellig en veilig bij ons. In de pauzes is er gratis koffie en thee, vaak met iets lekkers erbij. Dichtbij is een bushalte. Eventueel kunnen we je daar ophalen en naartoe brengen.


Lekker buiten werken bij de StadsAkkers is fijn voor jezelf en je helpt er ook nog anderen mee! Een deel van de opbrengst gaat bijvoorbeeld naar de Voedselbank.


Kom je ook helpen?

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.20 plaatsen over.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > Stadsakkers Apeldoorn > StadsAkkers zoekt mensen die graag buiten werken

Over Stadsakkers Apeldoorn

Samen de lekkerste groente en fruit van Apeldoorn kweken. Dat is wat we sinds 2013 doen zonder winstoogmerk. De enige winst waar we echt om geven, is de winst die het oplevert voor onze medewerkers. Een leuke groep mensen die lekker wil werken en leren. En nog maandelijks groeit die groep. Zoals alles op ons terrein. Want waar we begonnen met een braakliggende grond van twee voetbalvelden groot, zijn we nu de trotse eigenaren van 2.5 hectare akker. Vol verse groenten, fruit en kruiden: van rijen aardbeiplanten, courgettes en aardappels tot wortels, tomaten, komkommers en een boomgaard met 200 appel- en perenbomen.