Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Staatsbosbeheer beheert het groene erfgoed van Nederland; 273.000 ha natuur die we beschermen, die je kunt beleven en die we samen met en voor anderen duurzaam benutten. Op 't Leesten bij Ugchelen is ...

Natuur & MilieuSport & RecreatieKinderen & Jongeren
Deel
Vrijwilliger gezocht voor balie en winkel Informatiecentrum Staatsbosbeheer

Vrijwilliger gezocht voor balie en winkel Informatiecentrum Staatsbosbeheer

Structureel werk · 4–16 uur/week
Hoenderloseweg 191, 7339 GG Ugchelen, Nederland
Natuur & MilieuSport & RecreatieKinderen & Jongeren
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Staatsbosbeheer Informatiecentrum `t Leesten
#63251
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Staatsbosbeheer-Informatiecentrum-t-Leesten/activiteiten/Vrijwilliger-gezocht-voor-balie-en-winkel-Informatiecentrum-Staatsbosbeheer/63251 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Bezoekers enthousiasmeren voor wandelen en fietsen op de Veluwe en het werk van Staatsbosbeheer. Verkoop en bijhouden producten in de winkel.

Uitgebreide omschrijving

Informatiecentrum ‘t Leesten bij Ugchelen is de poort naar de midden-Veluwe. Het centrum is gesitueerd in bospaviljoen ‘t Leesten welke sinds 2020 geopend is. Mensen komen voor een bezoek aan het gebied, al dan niet met hond, en een bezoek aan de horeca of voor een van de activiteiten die in het gebied ontplooid worden. We zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om bezoekers te enthousiasmeren over Staatsbosbeheer en de Veluwe, de activiteiten en de producten in de winkel. Kom jij dit team versterken als vrijwilliger bij Staatsbosbeheer?

 

Wat vragen we?


Je vindt het leuk om bezoekers te enthousiasmeren voor de Veluwe en het werk van Staatsbosbeheer. Je helpt mensen graag met de vragen die ze hebben, zowel over de recreatieve mogelijkheden als over het beheer en de planten en dieren. Je vindt het leuk om ervoor te zorgen dat de omzet van de winkel stijgt door jouw inzet. Je bent nauwkeuring, vindt het leuk om samen te werken, hebt affiniteit met de winkel en bent minimaal één dag per week beschikbaar waarvan twee keer in de maand in het weekend. De werkzaamheden bestaan uit;


o   Bezoekers welkom heten

o   Informatie geven over de activiteiten, routes, beheer, producten en de expositie

o   Ontvangen van groepen en ze op weg helpen in de expositie.

o   Aannemen van de telefoon

o   Het netjes houden van de winkel en de expositie en het voorbereiden van activiteiten

o   Afrekenen van winkelproducten met de kassa

Je bent/kunt;

o   Computer vaardig; informatie opzoeken en online boekingen kunnen doen

o   Cadeaus inpakken

o   Bij drukte aan de balie stressbestendig, dienstverlenend en klantvriendelijk

o   Omgaan met kritische vragen van bezoekers

o   Omgaan met kinderen

o   Productinformatie geven

o   Presenteren en etaleren van artikelen in de winkel en bijvullen

o   Leveringen voor de winkel controleren

o   Prijzen en spiegelen van artikelen

o   Ondersteunen met (kinder)activiteiten die in of bij het centrum plaatsvinden.


Waar is het?

Informatiecentrum ‘t Leesten, bospaviljoen ‘t Leesten, Hoenderloseweg 191 Ugchelen.


Wat bieden we?

Mooie werkplek op de Veluwe. We zorgen dat je getraind wordt voor het omgaan met klanten, kassa bediening etc. Gedurende het jaar zullen we vrijwilligersbijeenkomsten organiseren waarin diverse onderwerpen aanbod komen. We bieden een inspirerende werkomgeving in een prachtig natuurgebied, leuke collega’s en enthousiaste bezoekers.


Je ontvangt vrijwilligerskleding die gedragen wordt tijdens de diensten. Ook kun je een kleine onkosten- of reisvergoeding ontvangen. 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Ugchelen Activiteiten > Staatsbosbeheer Informatiecentrum `t Leesten > Vrijwilliger gezocht voor balie en winkel Informatiecentrum Staatsbosbeheer

Over Staatsbosbeheer Informatiecentrum `t Leesten

Staatsbosbeheer beheert het groene erfgoed van Nederland; 273.000 ha natuur die we beschermen, die je kunt beleven en die we samen met en voor anderen duurzaam benutten. Op 't Leesten bij Ugchelen is het Informatiecentrum van Staatsbosbeheer waar bezoekers geënthousiasmeerd worden voor de Veluwe.