(vrijwillig) medewerker Promotiekraam

Structureel werk
Vosselmanstraat 299, 7311 VX Apeldoorn, Netherlands
Gastheer/vrouw
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
St. Erfgoed Platform Apeldoorn
#42750
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/St-Erfgoed-Platform-Apeldoorn1/activiteiten/vrijwillig-medewerker-Promotiekraam/42750 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben je graag met publiciteit en promotie bezig? Het Erfgoedplatform zoekt een enthousiaste vrijwilliger voor de promotiekraam. We zoeken bij voorkeur iemand met auto om materialen te kunnen brengen en halen.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Het Erfgoedplatform Apeldoorn (EPA) is een samenwerking van cultuurhistorische organisaties. De doelstelling van de stichting is vooral het in gezamenlijkheid organiseren van activiteiten voor de Apeldoornse samenleving en belangstellenden van elders in den lande.  Zie www.erfgoedplatformapeldoorn.nl

Werkzaamheden

Het Erfgoedplatform Apeldoorn (EPA) zet de promotiekraam enkele keren per jaar in bij activiteiten gericht op Apeldoornse geschiedenis en erfgoed. We zoeken nog enkele 'kraamhulpen' bij voorkeur met auto om materialen - een paar keer per jaar - te kunnen brengen en halen. 

Wij vragen

Enthousiaste vrijwilligers om de promotiekraam van het Erfgoedplatform.. Eventuele vragen bij: [email protected] (contactpersoon W. van den Berg - coördinator EPA promotiekraam)

Tijdsbesteding

Naar eigen keuze. Je kunt zelf aangeven of je op een specifieke datum beschikbaar bent. De coördinator maakt aan de hand van de aanmeldingen een schema.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen