Skip Navigation
Goedlachse man zoekt maatje

Goedlachse man zoekt maatje

Structureel werk · 1–4 uur/week
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Welzijn
Activiteit Delen
Siza
#82681
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Siza4/activiteiten/Goedlachse-man-zoekt-maatje/82681 om je aan te melden

Contactpersoon

Vrijwillige Inzet SizaStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Voor een goedlachse, intelligente en sociale man van 60 jaar zoeken wij een maatje

Uitgebreide omschrijving

Voor een goedlachse, intelligente en sociale man van 60 jaar zoeken wij een maatje. Deze meneer met veel humor gaat elke week zwemmen maar heeft hier hulp bij nodig door zijn niet aangeboren hersenletsel. Hij heeft uitval aan zijn rechterarm en is rolstoelafhankelijk.


Meneer is erg gebaat bij een stukje ontspanning en beweging. Dit zijn dé momenten in de week waar hij veel plezier aan beleefd. Gelukkig is er al een lieve vrijwilliger die hem eens in de twee weken graag helpt bij het aan en uitkleden maar we zoeken nog iemand voor de andere weken.

Hij zwemt op de dinsdag. Mee zwemmen mag zeker maar hoeft niet.


Heb jij op dinsdag geen vaste afspraken in de agenda? Vind je het leuk om met deze gezellige meneer kennis te maken en hem te helpen met zijn hobby? We maken heel graag kennis met je! 


Je steekt je handen uit de mouwen bij Siza. Siza is een zorgorganisatie voor mensen met een beperking. Siza houdt van haar vrijwilligers! Daarom bieden we jou een mooie kerstattentie, een feestje op zijn tijd, een keurige overeenkomst en natuurlijk reiskostenvergoeding. Per locatie hebben we een contactpersoon vrijwilligers (CPV), daar kun je terecht met vragen. Goed geregeld dus.


Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Siza

Siza biedt ondersteuning en zorg aan mensen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking en aan mensen met autisme of niet-aangeboren hersenletsel.

Powered by Deed‌mob Tools ·