Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Samen met betrokken vrijwilligers, donateurs en actievoerders brengt het Ronald McDonald Kinderfonds gezinnen met een ziek kind dicht bij elkaar in de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en ...

WelzijnZorgSport & Recreatie
Deel
Help tijdens HomeSport Events bij E-deck in Teuge

Help tijdens HomeSport Events bij E-deck in Teuge

Event · 25 jun 2023, 01:30 – 25 jun 2023, 09:00
De Zanden 167, 7395 PB Teuge, Nederland
Evenement & festivalNederlandsSport
WelzijnZorgSport & Recreatie
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.16 plaatsen over.
Activiteit Delen
Ronald McDonald Kinderfonds
#65911
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Ronald-McDonald-Kinderfonds-2023/activiteiten/Help-tijdens-HomeSport-Events-bij-E-deck-in-Teuge/65911 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Kom helpen als vrijwilliger tijdens HomeSport Events, dé sponsortocht van het Ronald McDonald Kinderfonds, op het checkpoint bij E-deck in Teuge.

Uitgebreide omschrijving

In het weekend van 24 en 25 juni 2023 is de twaalfde editie van HomeSport Events: de jaarlijkse, unieke sportuitdaging van het Ronald McDonald Kinderfonds. HomeSporters gaan samen honderden kilometers wielrennen, hardlopen of wandelen. Dag en nacht, door weer en wind, dwars door Nederland. Zo zamelen zij geld in voor ouders met een ziek kind.


Op de route liggen verschillende checkpoints waar HomeSporters samenkomen om te eten, drinken, uit te rusten en elkaar af te wisselen. Eén van de checkpoints dit jaar bij E-deck in Teuge. Op het checkpoints bij E-deck zoeken wij op zondag 25 juni van 01.30-05.30 uur en 05.00-09.00 uur helpende handen. Met taken als helpen bij de op- en afbouw, het uitdelen van eten en drinken, zorgen voor gezelligheid en de deelnemers (letterlijk en figuurlijk) een duwtje in de rug geven. Kortom: samen met jou houden we het checkpoint draaiende en zorgen we ervoor dat HomeSport Events succesvol verloopt.


Vanuit de organisatie wordt je goed voorbereid. Zo is er 7 juni een online bijeenkomst met alle vrijwilligers, ontvang je een uitgebreide briefing en kun je altijd bij ons terecht met vragen. Daarnaast ontvang je een HomeSport Events shirt die je na afloop mag houden.


Kom jij je inzetten op zondag 25 juni?


Waar: E-deck in Teuge

Wanneer: zondag 25 juni

Hoe laat: 01.30-05.30 uur of 05.00-09.00 uur

Aantal: 8 personen per shift

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze vrijwilligersvacature. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.16 plaatsen over.
Activiteit Delen
Teuge Activiteiten > Ronald McDonald Kinderfonds > Help tijdens HomeSport Events bij E-deck in Teuge

Over Ronald McDonald Kinderfonds

Samen met betrokken vrijwilligers, donateurs en actievoerders brengt het Ronald McDonald Kinderfonds gezinnen met een ziek kind dicht bij elkaar in de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen. Samen met mensen zoals jij. Doe mee!