Skip Sidebar

Over ons

Vrijwilligers van het Rode Kruis zetten zich in voor verschillende activiteiten om hulp te verlenen voor mensen die het aan basislevensbehoeften ontbreekt, of dat nu eerste hulp, voedsel of onderdak ...

Welzijn
Deel

Medewerker administratie en planning (vrijwilliger m/v)

Structureel werk · 6–12 uur/week
Schuttersweg 41, 7314 LD Apeldoorn, Netherlands
OnderwijsAdministratie
WelzijnOnderwijs
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Rode Kruis district Noord- en Oost Gelderland
#46772
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Rode-Kruis-district-Noord--en-Oost-Gelderland1/activiteiten/Medewerker-administratie-en-planning-vrijwilliger-mv/46772 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

In Noord- en Oost-Gelderland zijn we sinds mei 2021 actief met een educatieteam. Ter ondersteuning van dit team zoeken wij een vrijwilliger.

Uitgebreide omschrijving

Kom in actie voor het Rode Kruis

In Noord- en Oost-Gelderland zijn we sinds mei 2021 actief met een educatieteam. Onze voorlichters gaan op scholen voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs en MBO aan de slag met ons diverse aanbod van interactieve gastlessen en activiteiten. Ons doel is kinderen en jongeren een houding van respect, hulpbereidheid en zelfredzaamheid bij te brengen. Steeds meer scholen zien de relevantie hiervan, mede omdat de gastlessen hen ondersteunen bij het behalen van de burgerschapsdoelen.

Omdat de vraag naar onze lessen groeit, net als ons team met voorlichters, zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die ons team ondersteunt met de planning en administratieve afhandeling van de lessen. De werkzaamheden vervul je vooral vanuit huis.


Wat ga je doen?

·       Je verwerkt binnengekomen lesaanvragen in ons systeem

·       Je houdt overzichten bij m.b.t. het team en gegeven lessen

·       Je koppelt voorlichters aan binnengekomen aanvragen, onder meer via onze Whatsappgroep

·       Je stemt de details over de invulling van lessen af met de scholen

·       Je woont overleggen bij met de projectleider en vrijwillige coördinatoren


Wie ben jij?

·       Je bent graag “spin in het web” en vindt het fijn om te organiseren

·       Je houdt ervan om zaken administratief goed vast te leggen

·       Je kunt goed zelfstandig werken maar vindt het daarnaast prettig om onderdeel te zijn van een team

·       Je hebt minimaal 6 uur per week de tijd voor deze taken

·       Je bent digitaal vaardig en deinst er niet voor terug om kennis te maken met ons softwaresysteem voor het vastleggen van de lessen

·       Je onderschrijft de zeven grondbeginselen van het Rode Kruis


Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Wil jij je graag inzetten voor het Rode Kruis of heb je vragen hierover? Neem dan contact op met Anja Dales: [email protected] / 06-20959478.


Het Rode Kruis

Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten. Wij werken wereldwijd vanuit onze zeven grondbeginselen: Menslievendheid, onpartijdigheid, neutraliteit, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid

Samen maken we een verschil!

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Rode Kruis district Noord- en Oost Gelderland

Vrijwilligers van het Rode Kruis zetten zich in voor verschillende activiteiten om hulp te verlenen voor mensen die het aan basislevensbehoeften ontbreekt, of dat nu eerste hulp, voedsel of onderdak is. We verlenen eerste hulp bij evenementen en vaccinaties, geven EHBO cursussen en voorlichting op scholen.