Skip Sidebar

Over ons

Vrijwilligers van het Rode Kruis zetten zich in voor verschillende activiteiten om hulp te verlenen voor mensen die het aan basislevensbehoeften ontbreekt, of dat nu eerste hulp, voedsel of onderdak ...

Welzijn
Deel

Locatiecoördinator externe relaties/nieuwe strategie (vrijwillig)

Structureel werk
Schuttersweg 41, 7314 LD Apeldoorn, Netherlands
Coördineren
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Rode Kruis district Noord- en Oost Gelderland
#42857
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Rode-Kruis-district-Noord--en-Oost-Gelderland1/activiteiten/Locatiecoordinator-externe-relatiesnieuwe-strategie-vrijwillig/42857 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zijn voor onze locatie Noordoost Veluwe (plaatsen Epe, Heerde, Hattem en Wapenveld) op zoek naar een coördinator externe relaties om handen en voeten te geven aan onze nieuwe strategie. Je achterhaalt wat de mogelijke hulpvragen zijn in het werkgebied van de locatie Noordoost Veluwe

Uitgebreide omschrijving

Heb jij oog voor mensen in nood en kun je een netwerk opbouwen om die mensen te helpen?
We zijn voor onze locatie Noordoost Veluwe (plaatsen Epe, Heerde, Hattem en Wapenveld) op zoek naar een coördinator externe relaties om handen en voeten te geven aan onze nieuwe strategie. Je achterhaalt wat de mogelijke hulpvragen zijn in het werkgebied van de locatie Noordoost Veluwe en gaat actief op zoek naar vormen van samenwerking. Hiervoor leg je contacten met het sociaal- en welzijnsdomein in Hattem, Wapenveld, Epe en Heerde vanuit het door jou opgestelde plan van aanpak vanuit de strategie en visie van het Rode Kruis. Ook leg je contact met relaties die aansluiten bij de waarden waar het Rode Kruis voor staat om sámen de mensen in nood hulp te bieden. 
Locatie Noordoost Veluwe valt in het cluster Noord Veluwe.
 
Wat ga je doen?
 • Je onderhoudt contact met lokale organisaties om noden in de samenleving te analyseren.
 • Je onderzoekt de rol die het Rode Kruis zou kunnen spelen om het (dreigend) ontbreken van basislevensbehoefte te verminderen of te voorkomen.
 • Dit doe je door tijdelijke hulp aan te bieden die past in de landelijke Rode Kruis interventies, of door een rol te spelen bij doorverwijzing naar andere organisaties.
 • Je werkt onder aansturing van de districtscoördinator externe relaties/nieuwe strategie en werkt samen met andere coördinatoren op jouw vakgebied in het cluster
Wie ben jij?
 • Je vindt het leuk om namens het Rode Kruis naar buiten te gaan.
 • Je draagt mede zorg voor het leggen én onderhouden van contacten en het opbouwen van een netwerk.
 • Je stimuleert partijen om tot samenwerking te komen en schept kansen om lokale activiteiten te realiseren.
Wij bieden jou
 • Een uitdagende vrijwilligersfunctie waarin je je kwaliteiten verder kan ontwikkelen 
 • De kans om ervaring op te doen in een maatschappelijk relevante organisatie
 • Voldoening en zichtbare resultaten van jouw bijdrage
 • Vergoeding van gemaakte kosten en kilometers
Meer informatie?
Wil je meer informatie? Neem contact op met districtsmanager Marja de Reus, [email protected] of 06 12828032
 
Wil je solliciteren?
Stuur je CV en motivatie naar [email protected].

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > Rode Kruis district Noord- en Oost Gelderland > Locatiecoördinator externe relaties/nieuwe strategie (vrijwillig)

Over Rode Kruis district Noord- en Oost Gelderland

Vrijwilligers van het Rode Kruis zetten zich in voor verschillende activiteiten om hulp te verlenen voor mensen die het aan basislevensbehoeften ontbreekt, of dat nu eerste hulp, voedsel of onderdak is. We verlenen eerste hulp bij evenementen en vaccinaties, geven EHBO cursussen en voorlichting op scholen.