Skip Sidebar

Over ons

Vrijwilligers van het Rode Kruis zetten zich in voor verschillende activiteiten om hulp te verlenen voor mensen die het aan basislevensbehoeften ontbreekt, of dat nu eerste hulp, voedsel of onderdak ...

Welzijn
Deel

Districtscoördinator Evenementenhulpverlening (vrijwillig)

Structureel werk
Schuttersweg 41, 7314 LD Apeldoorn, Netherlands
Coördineren
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Rode Kruis district Noord- en Oost Gelderland
#42230
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Rode-Kruis-district-Noord--en-Oost-Gelderland1/activiteiten/Districtscoordinator-Evenementenhulpverlening-vrijwillig/42230 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Houd jij het overzicht?
Je bent verantwoordelijk voor de planning en organisatie van de inzet van evenementenhulpverleners bij de diverse evenementen in het werkgebied Noord- en Oost-Gelderland, waar het Rode Kruis de Eerste Hulp verzorgt. Het gebied loopt van Apeldoorn tot de Veluwe en de Achterhoek. Je doet dit samen met je collega coördinator want het gaat hier om een duo-functie. Kijk op ons Youtubekanaal voor een filmpje over Evenementenhulpverlening bij het Rode Kruis!

Uitgebreide omschrijving

 

Het Rode Kruis

Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. En dat doen wij met vele vrijwilligers die zich met passie inzetten.

 

Wat ga je doen?

 

  • Je bouwt een bloeiende werkgroep Evenementenhulp op
  • Je bevordert de onderlinge samenwerking van de afdelingscoördinatoren Evenementenhulp binnen het district
  • Je coördineert grotere evenementen die buiten afdelingsgrenzen om gaan
  • Je maakt afspraken met externe organisaties over de inzetvoorwaarden
  • Je signaleert knelpunten en doet verbetervoorstellen

 

Wie ben jij?

  • Je bent ongeveer 4 tot 6 uur per week beschikbaar
  • Je weet mensen enthousiast te maken, te verbinden en te laten samenwerken
  • Je bent in het bezit van een geldig basis EHBO diploma of je bent bereid dit te halen
  • Je onderschrijft de grondbeginselen van het Rode Kruis en draagt deze uit

 Wij bieden jou

Een kans om jouw ervaringen en je netwerk uit te breiden en je (beroepsmatige) kwaliteiten in te zetten voor de samenleving. Je krijgt mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en je reis- en onkosten worden vergoed.

 Geïnteresseerd?

Heb je belangstelling voor deze functie? Stuur dan je reactie naar ons toe via onderstaand mailadres.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar [email protected] of neem telefonisch contact op met René Mebius,telefoon 06-22415695. Je kunt natuurlijk ook kijken op www.rodekruis.nl

 

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > Rode Kruis district Noord- en Oost Gelderland > Districtscoördinator Evenementenhulpverlening (vrijwillig)

Over Rode Kruis district Noord- en Oost Gelderland

Vrijwilligers van het Rode Kruis zetten zich in voor verschillende activiteiten om hulp te verlenen voor mensen die het aan basislevensbehoeften ontbreekt, of dat nu eerste hulp, voedsel of onderdak is. We verlenen eerste hulp bij evenementen en vaccinaties, geven EHBO cursussen en voorlichting op scholen.