Skip Sidebar

Over ons

Ontmoetingsplek

Welzijn
Deel

Gastvrouw/gastheer /koksmaatje voor kookgroep ontmoetingsplek De Graanhof

Structureel werk
Graanhof 2, 7335 AV Apeldoorn, Netherlands
Koken & eten
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Ontmoetingsplek de Graanhof
#42849
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Ontmoetingsplek-de-Graanhof/activiteiten/Gastvrouwgastheer-koksmaatje-voor-kookgroep-ontmoetingsplek-De-Graanhof/42849 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor onze gezellige en goed bezochte maaltijden zijn wij op zoek naar iemand die het leuk vindt om onze kok te assisteren bij het koken op de donderdagavond. De kookgroep bestaat uit 3 vrijwilligers. De kookgroep start om 15.00 met de voorbereidingen van de maaltijd.

Uitgebreide omschrijving


Wie zijn wij?


Kookgroep van ontmoetingsplek De Graanhof. 

Wijkbewoners in de Heeze kunnen op ontmoetingsplek De Graanhof terecht voor een praatje, een kopje koffie en een maaltijd. Of om samen met andere mensen uit de buurt sportief, creatief of leerzaam bezig te zijn. 

 Werkzaamheden

Voor onze gezellige en goed bezochte maaltijden zijn wij op zoek naar iemand die het leuk vindt om onze kok te assisteren bij het koken op de donderdagavond. De kookgroep bestaat uit 3 vrijwilligers. De kookgroep start om 15.00 met de voorbereidingen van de maaltijd. 

Naast het assistentie verlenen bij het koken stel je samen met de andere vrijwilligers het menu samen, serveer je de maaltijd uit en ruim je na afloop van de maaltijd de keuken en de ontmoetingsruimte weer op. (afwasmachines aanwezig).Wij vragen


Een gastvrije vrijwilliger.Wij bieden


Een gezellige kookgroep en waardering van onze bezoekers.Tijdsbesteding


Iedere donderdag van 15.00 - 18.30 uur. 

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > Ontmoetingsplek de Graanhof > Gastvrouw/gastheer /koksmaatje voor kookgroep ontmoetingsplek De Graanhof

Over Ontmoetingsplek de Graanhof