Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Op basisontmoetingsplek De Graanhof kunt u terecht voor allerlei activiteiten, maar óók voor persoonlijke informatie, advies en ondersteuning. Professionals en vrijwilligers kunnen u bijvoorbeeld ...

Welzijn
Deel
 Vrijwilliger voor donderdagkookgroep ontmoetingsplek De Graanhof

Vrijwilliger voor donderdagkookgroep ontmoetingsplek De Graanhof

Structureel werk · 4–5 uur/week
Graanhof 2, 7335 AV Apeldoorn, Netherlands
Koken & eten
Buurt & omgevingWelzijn
Activiteit Delen
Ontmoetingsplek de Graanhof
#42849
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Ontmoetingsplek-de-Graanhof/activiteiten/Gastvrouwgastheer-koksmaatje-voor-kookgroep-ontmoetingsplek-De-Graanhof/42849 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor onze gezellige en goed bezochte maaltijd zijn wij op zoek naar iemand die het leuk vindt om onze kookgroep te assisteren op de donderdagmiddag/avond.

Uitgebreide omschrijving


Wie zijn wij?


Kookgroep van ontmoetingsplek De Graanhof. 

Wijkbewoners in de Heeze kunnen op ontmoetingsplek De Graanhof terecht voor een praatje, een kopje koffie en een maaltijd. Of om samen met andere mensen uit de buurt sportief, creatief of leerzaam bezig te zijn. 

 Werkzaamheden

Voor onze gezellige en goed bezochte maaltijden zijn wij op zoek naar iemand die het leuk vindt om onze kookgroep te assisteren bij het koken op de donderdagavond. De kookgroep bestaat uit 3 vrijwilligers. We zijn op zoek naar een vierde vrijwilliger. De kookgroep start om 15.00 met de voorbereidingen van de maaltijd. 

Samen met de kookgroep stel je het menu samen, kook je, serveer je de maaltijd uit en ruim je na afloop van de maaltijd de keuken en de ontmoetingsruimte weer op. (afwasmachines aanwezig).Wij vragen


Een gastvrije aanpakker.Wij bieden


Een gezellige kookgroep en waardering van onze bezoekers.Tijdsbesteding


Iedere donderdag van 15.00 - 18.30 uur. (we vragen je te reageren als je 1x per 14 dagen of maandelijks de kookgroep wil assisteren.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Ontmoetingsplek de Graanhof > Vrijwilliger voor donderdagkookgroep ontmoetingsplek De Graanhof

Over Ontmoetingsplek de Graanhof

Op basisontmoetingsplek De Graanhof kunt u terecht voor allerlei activiteiten, maar óók voor persoonlijke informatie, advies en ondersteuning. Professionals en vrijwilligers kunnen u bijvoorbeeld helpen met het invullen van formulieren en het lezen van brieven. Ook kunt u met hen bespreken wat u bezighoudt in het dagelijks leven.
We bieden 7 dagen in de week ‘ontmoeting’ aan.
Op de Graanhof werken circa 50 vrijwilligers die ervoor zorgen dat u zich welkom voelt.