Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

De ontmoetingsplekken in Apeldoorn zijn bedoeld voor alle inwoners in Apeldoorn. Ontmoetingsplek Philadwars ligt in het centrum van Apeldoorn op loopafstand van het station. Bij Philadwars worden ...

Buurt & omgevingZorgWelzijn
Deel
Vrijwilligers vrijdagavond activiteit

Vrijwilligers vrijdagavond activiteit

Structureel werk · 0-4 uur/maand
Stationsdwarsstraat, 7311 NZ Apeldoorn, Nederland
Gastheer/vrouwActiviteiten begeleiden
Buurt & omgevingZorgWelzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Ontmoetingsplek Philadwars
#60560
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Ontmoetingsplek-Philadwars/activiteiten/vrijwilligers-vrijdagavond-activiteit/60560 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Op vrijdagavond zouden we graag weer leuke feestavonden organiseren zoals karaoke, filmavond, silent disco, of een bingo avond.

Uitgebreide omschrijving

Voor deze avonden zijn wij op zoek naar meerdere vrijwilligers die het leuk vinden om alles te regelen zodat deze avonden kunnen plaatsvinden en zijn we op zoek naar mensen die willen helpen bij de bardiensten en het verloop van zo'n avond willen begeleiden.


We hopen op een ruim team van mensen zodat de belasting klein is en het plezier alle ruimte krijgt.

Deze vrijdagavonden willen we maandelijks laten plaats vinden van 19:00 - 21:30.


Hiervoor zijn er dus taken ter voorbereiding zoals kado's kopen voor een bingo of apparatuur regelen en instellen voor een silent disco of karaoke. Boodschappen lijsten moeten gemaakt worden (de boodschappen worden gedaan door de vrijwilligers die hier wekelijks voor langs komen), ruimte moet klaar gemaakt worden door het instaleren van apparatuur of het scherm klaar hangen voor de filmavond. Tijdens de avond zelf hebben we mensen nodig die de bardienst willen draaien en mensen die de bingo of disco willen begeleiden, en na die tijd moet de ruimte weer netjes achter gelaten worden en de apparatuur terug gebracht of opgeruimd worden.


Lijkt het je leuk om onderdeel te worden van dit team dan komen we graag met je in contact om nader kennis te maken en te bespreken welk onderdeel het meeste aanspreekt.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

onze ontmoetingsplek bevind zich tegenover de mariakerk vlak bij het station. We zitten aan het fietspad dat vanaf de stad richting hoofdstraat leidt.
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Ontmoetingsplek Philadwars > Vrijwilligers vrijdagavond activiteit

Over Ontmoetingsplek Philadwars

De ontmoetingsplekken in Apeldoorn zijn bedoeld voor alle inwoners in Apeldoorn. Ontmoetingsplek Philadwars ligt in het centrum van Apeldoorn op loopafstand van het station. Bij Philadwars worden diverse activiteiten aangeboden voor verschillende doelgroepen en willen we iedereen een welkom gevoel geven. Naast het ontmoeten van andere bewoners of het deelnemen van activiteiten kunt u bij ons ook terecht met vragen over post die u gekregen heeft maar niet goed begrijpt. Tussen 12:00 en 13:30 bieden wij van maandag t/m vrijdag een lunch aan die toegankelijk is voor alle inwoners en 's avond kan er van maandag t/m zaterdag mee gegeten worden door iedereen die behoefte heeft aan gezelschap of geen zin heeft om te koken.
Philadwars wil graag die plek zijn waar mensen elkaar ontmoeten en nieuwe vriendschappen ontstaan. Willen we naar elkaar luisteren, elkaar helpen of gezellig een bak koffie komen drinken.