Skip Navigation
Skip Sidebar
Ons Huis

Ons Huis

Non-profit

Over ons

Samen wonen in veerkrachtige wijken, daar staat Ons Huis voor. Wij zijn een woningcorporatie met 6.000 woningen in Apeldoorn, Warnsveld en Zutphen. We bewegen mee met wat in de maatschappij gebeurt en ...

Buurt & omgeving
Deel
Coördinator voor Buurthuis 't Veldhuus

Coördinator voor Buurthuis 't Veldhuus

Structureel werk · 3–4 uur/week
Magistratenveld 613, 7327 LK Apeldoorn, Nederland
Buurt & omgeving
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Ons Huis
#46604
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Ons-Huis/activiteiten/Coordinator-voor-Buurthuis-t-Veldhuus/46604 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Je bent eerste aanspreekpunt voor de verschillende groepen die gebruik maken van ’t Veldhuus.

Uitgebreide omschrijving

Jouw rol

Je bent eerste aanspreekpunt voor de verschillende groepen die gebruik maken van ’t Veldhuus. Deze groepen maken bij jou een reservering voor het gebruik van een van de ruimtes in ’t Veldhuus. Jij ziet er op toe dat de ruimtes na gebruik schoon achter worden gelaten en wanneer dit niet zo is, spreek je de betreffende groep hier op aan. Daarnaast zorg je voor voldoende voorraad van koffie, thee en andere benodigde middelen. In ’t Veldhuus is ruimte voor nog meer activiteiten. Mede door jouw inzet haal je nog meer partijen binnen om gebruik te maken van ’t Veldhuus. 

 

Deze rol is nieuw voor ’t Veldhuus. Dit betekent dat er - naast bovengenoemde taken – ruimte is voor eigen initiatieven die iets toevoegen aan het buurthuis.

Je profiel

·        je bent flexibel in je uren en dagen

·        je bent een sterke persoonlijkheid en je gaat gesprekken open aan, luistert en communiceert makkelijk met verschillende soorten mensen

·        je bent digitaal vaardig

·        je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal

 

Wij bieden

Een leuke vrijwilligersfunctie voor ca. 4 uur per week voor de duur van 1 jaar met de intentie voor verlenging. We betalen een (onbelaste) vergoeding van € 4,00 per uur. Een aansprakelijkheids- en ongevallenverzekering wordt via de gemeente Apeldoorn geregeld. Geïnteresseerd?

Neem contact op met Ellen Soorsma, woonconsulent, via [email protected] of via haar directe telefoonnummer van Ons Huis (055) 5262538.

Graag voor 25 april reageren.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Ons Huis > Coördinator voor Buurthuis 't Veldhuus

Over Ons Huis

Samen wonen in veerkrachtige wijken, daar staat Ons Huis voor. Wij zijn een woningcorporatie met 6.000 woningen in Apeldoorn, Warnsveld en Zutphen. We bewegen mee met wat in de maatschappij gebeurt en samen met bewoners en maatschappelijke partners bouwen we aan veerkrachtige wijken en buurten. Dit doen we met een goede dienstverlening en door een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in wijken.