Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Moviera wil veiligheid in gezinnen en relaties duurzaam herstellen, kans op herhaling van geweld en misbruik verkleinen en werkt aan herstel om terugval te voorkomen. Moviera biedt advies, hulp en ...

WelzijnArmoedebestrijdingSociale rechtvaardigheid
Deel
Vrijwillige coaches gezocht

Vrijwillige coaches gezocht

Project (Tijdelijk) · 0–2 uur/week · Start vanaf 20 sep 2023 Voor ongeveer 9 maanden
Halstraat 56, 7321 AH Apeldoorn, Netherlands
WelzijnArmoedebestrijdingSociale rechtvaardigheid
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.10 plaatsen over.
Activiteit Delen
Moviera Apeldoorn
#64736
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Moviera-Apeldoorn/activiteiten/Vrijwillige-coaches-gezocht/64736 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Vrijwillige coaches die 9 maanden vrouwen begeleiden, die slachtoffer zijn van (huiselijk) geweld, om een baan te vinden. begeleiding 1x per twee weken.

Uitgebreide omschrijving

De Nieuwe Toekomst (DNT) helpt vrouwen die te maken hebben gehad met (huiselijk) geweld om zelf weer de regie over hun leven te nemen. Zij worden ondersteund bij het vinden van een baan, vrijwilligerswerk of een opleiding. Daarvoor volgen ze een groepstraining van 14 bijeenkomsten en krijgen zij begeleiding van een persoonlijke, vrijwillige coach.


Deze begeleiding duurt ongeveer 9 maanden en vindt 1x per twee weken plaats.

Als coach krijg je een interessante 2-daagse training waarin je de andere coaches leert kennen en inhoudelijk veel gaat leren over huiselijk geweld. Er zijn 3 intervisiebijeenkomsten, tijdens de begeleiding van de vrouwen, met alle andere coaches. Je maakt het traject wat de vrouwen doormaken mee van het begin tot het einde waarbij je een hele toegevoegde rol gaat spelen in het heropbouwen van een vrouw haar toekomst.


Wil jij een bijdrage leveren aan de zelfstandige, duurzame toekomst zonder geweld van deze vrouwen en woon jij in de omgeving van) #Apeldoorn? Meld je dan nu aan als coach! We starten met 2 trainingsavonden op woensdag 20 september en dinsdag 26 september van 19 uur tot ongeveer 22 uur. Op vrijdag 13 oktober van 9.30 uur tot 13.30 uur, maak jij kennis met jouw coachee in een gezamenlijke bijeenkomst. Hierna start de 2-wekelijkse begeleiding.


Aanmelden kan t/m 18 augustus door een e-mail met jouw persoonlijke gegevens te sturen naar Renate van Dam via [email protected]. Heb je vragen? Stel ze gerust! In totaal zoeken we ongeveer 10 coaches voor dit project.

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.10 plaatsen over.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Moviera Apeldoorn > Vrijwillige coaches gezocht

Over Moviera Apeldoorn

Moviera wil veiligheid in gezinnen en relaties duurzaam herstellen, kans op herhaling van geweld en misbruik verkleinen en werkt aan herstel om terugval te voorkomen. Moviera biedt advies, hulp en veilig onderdak.