Skip Sidebar

Over ons

Maatjes die deelnemers gedurende 1 jaar ondersteunen met taal, uitbreiding sociaal netwerk, omgaan met beperkingen en andere uitdagingen.

WelzijnVluchtelingen & MinderhedenSociale rechtvaardigheid
Deel

Word maatje en steun tijdelijk mensen met sociale en psychische vragen.

2–4 uur/week
Brinklaan 268, 7311 JD Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
5 plaatsen over.
Deel activiteit
#42598
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/MaatjesApeldoorn1/activiteiten/Word-maatje-en-steun-tijdelijk-mensen-met-sociale-en-psychische-vragen/42598 om je aan te melden

Contactpersoon

Maatjes Apeldoorn De Kap StimenzStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Wij zoeken betrokken vrijwilligers die als maatje het een uitdaging vinden een poosje mee te lopen met mensen met sociale en psychische vragen.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

MaatjesApeldoorn bemiddelt en begeleidt het contact tussen vrijwilligers maatjes) en deelnemers in de gemeente Apeldoorn. De maatjesprojecten worden georganiseerd door zowel welzijnsinstelling Stimenz als vrijwilligersorganisatie De Kap, beiden gevestigd in Apeldoorn.

 

Werkzaamheden

Het maatje is er om de deelnemer te ondersteunen en waar nodig te stimuleren/activeren als het kan.


Gedurende ongeveer een jaar worden maatje en deelnemer aan elkaar gekoppeld. Daarbij biedt een coördinator van Stimenz of De Kap begeleiding waar nodig en is voor beiden het aanspreekpunt.


Wij vragen

Plm. 2 uur per week.Voor onze diverse deelnemers, waaronder:mensen met psycho-sociale problemen mensen met een psychiatrische achtergrond mensen met stoornissen in het autisme spectrumzoeken wij maatjes met empathie, geduld en de nodige flexibiliteit om met een deelnemer toe te werken naar een vooropgesteld doel.


Wij bieden

Een vrijwilligerscontract bij MaatjesApeldoorn, intervisiebijeenkomsten waarbij je andere maatjes kunt ontmoeten, als ook trainingen en andere vormen van deskundigheidsbevordering.


Wij organiseren een aantal keer per jaar een gezellige bijeenkomst voor alle maatjes waarbij wij jullie bedanken voor jullie inzet.


Tijdsbesteding 

Reken op ongeveer een dagdeel per week per deelnemer.

Hoe kom ik er?

5 plaatsen over.
Deel activiteit
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > MaatjesApeldoorn > Word maatje en steun tijdelijk mensen met sociale en psychische vragen.

Over MaatjesApeldoorn

Maatjes die deelnemers gedurende 1 jaar ondersteunen met taal, uitbreiding sociaal netwerk, omgaan met beperkingen en andere uitdagingen.

Powered by Deed‌mob Tools ·