Skip Navigation
Skip Sidebar
MEE Veluwe

MEE Veluwe

Non-profit

Over ons

MEE maakt meedoen mogelijk. Ons ideaal is een samenleving waarin iedereen meedoet, een inclusieve samenleving. MEE is er voor die mensen die hierin worden belemmerd door hun kwetsbaarheid of beperking ...

Welzijn
Deel
 Vrouw zoekt wandelmaatje om honden mee uit te laten in 't Leesten

Vrouw zoekt wandelmaatje om honden mee uit te laten in 't Leesten

Structureel werk
Prins Willem-Alexanderlaan 301, 7311 SW Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Ouderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
MEE Veluwe
#42843
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/MEE-Veluwe1/activiteiten/Vrouw-zoekt-wandelmaatje-om-honden-mee-uit-te-laten-in-t-Leesten/42843 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Mevrouw (66) is woonachtig in Apeldoorn Noord en heeft twee honden op leeftijd. Zoekt iemand die het gezellig vindt om met haar de honden uit te laten in 't Leesten.

Uitgebreide omschrijving

Mevrouw (66) is woonachtig in Apeldoorn Noord en heeft twee honden op leeftijd. Ze gaat graag in natuurpark 't Leesten met ze wandelen maar dit lukt haar door omstandigheden niet meer zelfstandig. Ze zoekt iemand die ook van wandelen en honden houdt en met haar in 't Leesten de honden wil uitlaten.

Mevrouw heeft warme herinneringen aan 't Leesten waar ze vroeger veel kwam met haar honden en honden die ze uitliet vanuit haar uitlaatservice. Mevrouw heeft eigen vervoer en kan zich dus naar 't Leesten verplaatsen.

Mevrouw vindt het gezellig om een praatje te maken en als de corona maatregelen het weer toestaan en een bakje koffie te drinken in het natuurcentrum. 

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > MEE Veluwe > Vrouw zoekt wandelmaatje om honden mee uit te laten in 't Leesten

Over MEE Veluwe

MEE maakt meedoen mogelijk. Ons ideaal is een samenleving waarin iedereen meedoet, een inclusieve samenleving. MEE is er voor die mensen die hierin worden belemmerd door hun kwetsbaarheid of beperking. MEE heeft uitgebreide kennis over het herkennen van en omgaan met mensen met een kwetsbaarheid of beperking. En jarenlange ervaring in het versterken van de eigen kracht van mensen en hun netwerk. We zien dan ook als geen ander de mogelijkheden voor ieder uniek persoon. En kennen de weg om er uiteindelijk zelf te komen. Dat is ons uitgangspunt.