Skip Sidebar
MEE Veluwe

MEE Veluwe

Non-profit

Over ons

organisatie voor informatie en advies voor mensen met een beperking

Zorg & Welzijn
Deel

Vrouw zoekt wandelmaatje om honden mee uit te laten in 't Leesten

Flexibel
Prins Willem-Alexanderlaan 301, 7311 SW Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Ouderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
Deel activiteit
#42843
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/MEE-Veluwe1/activiteiten/Vrouw-zoekt-wandelmaatje-om-honden-mee-uit-te-laten-in-t-Leesten/42843 om je aan te melden

Samenvatting

Mevrouw (66) is woonachtig in Apeldoorn Noord en heeft twee honden op leeftijd. Zoekt iemand die het gezellig vindt om met haar de honden uit te laten in 't Leesten.

Uitgebreide omschrijving

Mevrouw (66) is woonachtig in Apeldoorn Noord en heeft twee honden op leeftijd. Ze gaat graag in natuurpark 't Leesten met ze wandelen maar dit lukt haar door omstandigheden niet meer zelfstandig. Ze zoekt iemand die ook van wandelen en honden houdt en met haar in 't Leesten de honden wil uitlaten.

Mevrouw heeft warme herinneringen aan 't Leesten waar ze vroeger veel kwam met haar honden en honden die ze uitliet vanuit haar uitlaatservice. Mevrouw heeft eigen vervoer en kan zich dus naar 't Leesten verplaatsen.

Mevrouw vindt het gezellig om een praatje te maken en als de corona maatregelen het weer toestaan en een bakje koffie te drinken in het natuurcentrum. 

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > MEE Veluwe > Vrouw zoekt wandelmaatje om honden mee uit te laten in 't Leesten

Over MEE Veluwe

organisatie voor informatie en advies voor mensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)