Skip Navigation
Skip Sidebar
MEE Veluwe

MEE Veluwe

Non-profit

Over ons

MEE maakt meedoen mogelijk. Ons ideaal is een samenleving waarin iedereen meedoet, een inclusieve samenleving. MEE is er voor die mensen die hierin worden belemmerd door hun kwetsbaarheid of beperking ...

Welzijn
Deel
Voorlichting over autisme

Voorlichting over autisme

Training · 23 aug 2022, 14:00 - 16:00
Sperwerlaan 18, 7331 TX Apeldoorn, Nederland
Welzijn
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze training. Bekijk open trainingen hier.11 plaatsen over.
Deel training
MEE Veluwe
#55826
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/MEE-Veluwe1/activiteiten/Voorlichting-over-autisme/55826 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voorlichting over autisme door MEE Veluwe en Zuid Doet Samen

Uitgebreide omschrijving

Voorlichting over Autisme

 

Zuid Doet Samen en MEE organiseren in 2022 een reeks voorlichtingen voor de bewoners van Apeldoorn-Zuid. Op dinsdag 23 augustus gaat het over Autisme.

 

Dagelijks ontmoet je veel mensen. Onder hen bevinden zich mogelijk ook mensen met autisme. Misschien wel iemand uit je naaste omgeving. Je herkent niet altijd dat iemand autisme heeft. Kennis over het herkennen van en het omgaan met mensen met autisme kan je helpen om de ander beter te begrijpen en de communicatie soepeler te laten verlopen.

 

Naast wat theorie en filmpjes, gaan we ervaringsoefeningen doen, zodat je zelf beleeft wat autisme kan zijn. Dit leidt vaak tot verrassende inzichten. Natuurlijk is er ook ruimte voor jouw vragen.

 

Wanneer: Dinsdag 23 augustus 2022, 14.00-16.00u (inloop vanaf 13.45u)

Waar: Ons Honk, Sperwerlaan 18

Kosten: Geen

Informatie: Vanessa ten Brinke, [email protected]

Opgeven: Aart Meiling, [email protected]

 

Er kunnen maximaal 12 mensen deelnemen dus geef je snel op! 

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze training. Bekijk open trainingen hier.11 plaatsen over.
Deel training
trainingen > MEE Veluwe > Voorlichting over autisme

Over MEE Veluwe

MEE maakt meedoen mogelijk. Ons ideaal is een samenleving waarin iedereen meedoet, een inclusieve samenleving. MEE is er voor die mensen die hierin worden belemmerd door hun kwetsbaarheid of beperking. MEE heeft uitgebreide kennis over het herkennen van en omgaan met mensen met een kwetsbaarheid of beperking. En jarenlange ervaring in het versterken van de eigen kracht van mensen en hun netwerk. We zien dan ook als geen ander de mogelijkheden voor ieder uniek persoon. En kennen de weg om er uiteindelijk zelf te komen. Dat is ons uitgangspunt.