Skip Navigation
Skip Sidebar
MEE Veluwe

MEE Veluwe

Non-profit

Over ons

MEE maakt meedoen mogelijk. Ons ideaal is een samenleving waarin iedereen meedoet, een inclusieve samenleving. MEE is er voor die mensen die hierin worden belemmerd door hun kwetsbaarheid of beperking ...

Welzijn
Deel
 Jongeman van 25 jaar zoekt een maatje om samen regelmatig iets leuks te doen

Jongeman van 25 jaar zoekt een maatje om samen regelmatig iets leuks te doen

Structureel werk
Prins Willem-Alexanderlaan 301, 7311 SW Apeldoorn, Netherlands
Maatje & buddy
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
MEE Veluwe
#42821
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/MEE-Veluwe1/activiteiten/Jongeman-van-25-jaar-zoekt-een-maatje-om-samen-regelmatig-iets-leuks-te-doen/42821 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor een jongeman van 25 jaar met autisme ben ik op zoek naar een maatje die hem wegwijs kan maken in Apeldoorn. Sinds een half jaar ongeveer woont hij in Apeldoorn en zou graag samen met iemand activiteiten ondernemen.

Uitgebreide omschrijving

Voor Thomas van 25 jaar met autisme ben ik op zoek naar een maatje die hem wegwijs kan maken in Apeldoorn. Sinds een half jaar ongeveer woont hij in Apeldoorn (Noordoost) en hij zou graag in het weekend of in de avonden samen met iemand activiteiten ondernemen.

Jullie kunnen zelf afspreken wat jullie precies gaan doen, maar hobby's van Thomas zijn onder andere: bordspellen spelen, wandelen, piano spelen en ergens wat drinken of een festival bezoeken (als dat weer kan).

Ben je een man of een vrouw van ongeveer dezelfde leeftijd als Thomas en heb je ook zin om af en toe iets leuks te doen samen? Dan hoor ik graag van je!

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > MEE Veluwe > Jongeman van 25 jaar zoekt een maatje om samen regelmatig iets leuks te doen

Over MEE Veluwe

MEE maakt meedoen mogelijk. Ons ideaal is een samenleving waarin iedereen meedoet, een inclusieve samenleving. MEE is er voor die mensen die hierin worden belemmerd door hun kwetsbaarheid of beperking. MEE heeft uitgebreide kennis over het herkennen van en omgaan met mensen met een kwetsbaarheid of beperking. En jarenlange ervaring in het versterken van de eigen kracht van mensen en hun netwerk. We zien dan ook als geen ander de mogelijkheden voor ieder uniek persoon. En kennen de weg om er uiteindelijk zelf te komen. Dat is ons uitgangspunt.