Skip Sidebar

Over ons

Life Goals Apeldoorn wil bijdragen aan een stad waar iedereen kan sporten onder een (veilig) dak. In welke situatie je ook zit, sport kan net het vonkje van positieve energie zijn.

Sport & RecreatieWelzijnSociale rechtvaardigheid
Deel

Help Life Goals Apeldoorn bekend te worden in Apeldoorn!

Flexibel
Ondersteunend werkMarketing & CommunicatieOntwerpSociale mediaComputer
Sport & RecreatieWelzijn
1 plaats over.
Deel activiteit
#43000
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Life-Goals-Apeldoorn/activiteiten/Help-Life-Goals-Apeldoorn-bekend-te-worden-in-Apeldoorn/43000 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wil jij ons helpen bij het (online) communiceren over de mooie activiteiten van Life Goals Apeldoorn? Sinds dit begin 2020 zijn we gestart met het aanbieden van sport- en beweegactiviteiten voor inwoners met complexe problematiek. Sport en bewegen als de belangrijke uitlaatklep!

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?

Aan sportfaciliteiten in het algemeen is geen gebrek. Voor sportfaciliteiten met aandacht voor aangepast sporten ligt dit helaas heel anders. De doelgroep met complexe problematiek (zoals geestelijke en/of lichamelijke gezondheid, huisvesting, middelengebruik, schulden en sociaal isolement) blijft onderbelicht. En juist sporten kan voor veel van deze mensen een belangrijke uitlaatklep zijn, een moment dat je niet aan je sores hoeft te denken en/of echt aan je fysieke herstel te werken. 

 

Life Goals Apeldoorn streeft ernaar om voor deze doelgroep een gepast sport- en beweegprogramma te creëren. In samenwerking met verschillende sport- en gezondheidsorganisaties worden maatschappelijke sport- en beweegprojecten gecreëerd om op die manier ook het kwetsbare deel van de bevolking toegang te bieden tot sport en bewegen in een veilig en sociaal klimaat.

 

 Werkzaamheden

  • Social media opzetten en beheren;
  • Persberichten maken;
  • Op termijn opzetten en beheren website.

Je zult medeverantwoordelijk zijn voor de (online) communicatie van Life Goals Apeldoorn. Je hebt contact met je vrijwillige collega('s) die zich inzetten voor de communicatie, de initiatiefnemers van Life Goals Apeldoorn en Maatschappelijke Sportcoaches. Je maakt onderdeel uit van de Life Goals Apeldoorn beweging. 

  

Wij vragen

Je vind het leuk en hebt het in de vingers om via (online) communicatie een beweging op gang te krijgen, o.a. door het regelmatig plaatsen van berichten, te reageren op berichten en contact met pers. We hopen je gaandeweg steeds enthousiaster te maken van het project omdat we zulke gave dingen doen!

 

Wij bieden

Je kunt altijd terecht bij de initiatiefnemers voor afstemming. Het werk kun je grotendeels thuis doen, maar kom vooral ook regelmatig bij de activiteiten.

Life Goals Apeldoorn werkt samen met Life Goals Nederland. Zij ondersteunen ook bij communicatie.

 

Tijdsbesteding

Gemiddeld 3 uur per week.

Over Life Goals Apeldoorn

Life Goals Apeldoorn wil bijdragen aan een stad waar iedereen kan sporten onder een (veilig) dak. In welke situatie je ook zit, sport kan net het vonkje van positieve energie zijn.
1 plaats over.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)