Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst is een particulier fonds dat bij minder draagkrachtige gezinnen voor kinderen van 4 tot 18 jaar een aantal sociale activiteiten bekostigt. Hierdoor kunnen deze ...

WelzijnArmoedebestrijdingKinderen & Jongeren
Deel
 Administratief medewerker

Administratief medewerker

Structureel werk · 5–10 uur/week
Apeldoorn, Gelderland, Nederland
Administratie
Activiteit Delen
Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst
#42425
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Leergeld-Apeldoorn-VoorstSt/activiteiten/Administratief-medewerker/42425 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben je op zoek naar zinvol werk en heb je je hart op de juiste plek?
Dan hebben wij een leuke vacature als administratief medewerker op vrijwillige basis.

Uitgebreide omschrijving

Ben je op zoek naar zinvol werk en heb je je hart op de juiste plek?

Dan heeft Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst voor jou een leuke vacature als administratief medewerker op vrijwillige basis.


Als vrijwilliger bij ons op kantoor help je kinderen om mee te laten doen met sport, cultuur, aanschaf van een fiets of laptop!

 

Wie zijn wij? 

Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst is een actieve vrijwilligersorganisatie die voor minder draagkrachtige gezinnen met kinderen van 4 tot 18 jaar een aantal sociale activiteiten bekostigt. Hierdoor kunnen deze kinderen ‘meedoen’ met hun leeftijdgenootjes.

 

Leergeld helpt onder andere bij deelname aan een schoolreisje, lid worden van een sportvereniging, de aankoop van de sportuitrusting voor de club, kleding voor de scouting, balletschoenen voor balletles of een fiets om ergens heen te kunnen gaan.

 

Werkzaamheden 

Alle aanvragen registreren in het cliëntvolgsysteem, adviseren over de mogelijkheden vanuit Leergeld, scannen en het up-to-date houden van dossiers, beoordelen van aanvragen, ervoor zorgen dat het aangevraagde daadwerkelijk opgehaald kan worden of betaald wordt en meedraaien bij het wekelijkse spreekuur. Wij houden kantoor in CODA Apeldoorn.

 

Wij vragen 

Maatschappelijke betrokkenheid, communicatief vaardig in woord en geschrift en computervaardigheden (outlook, Excel, Word). Wij zijn op zoek naar een flexibele kracht die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken.

 

Wij bieden 

Werken in een leuk en ambitieus team om samen vele kinderen, die in een minima-situatie opgroeien, te helpen met sport/cultuur/schoolreis of bij de aanschaf van een fiets en laptop.

 

Tijdsbesteding

10 uur per week, meer of minder is bespreekbaar.

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst

Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst is een particulier fonds dat bij minder draagkrachtige gezinnen voor kinderen van 4 tot 18 jaar een aantal sociale activiteiten bekostigt. Hierdoor kunnen deze kinderen ‘meedoen’ met hun leeftijdgenootjes.