Skip Sidebar

Over ons

Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst is een particulier fonds dat bij minder draagkrachtige gezinnen voor kinderen van 4 tot 18 jaar een aantal sociale activiteiten bekostigt. Hierdoor kunnen deze ...

Welzijn
Deel

Administratief medewerker

Flexibel
Administratie
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Deel activiteit
#42425
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Leergeld-Apeldoorn-VoorstSt/activiteiten/Administratief-medewerker/42425 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben je op zoek naar zinvol werk en heb je je hart op de juiste plek?
Dan heeft Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst voor jou een leuke vacature als administratief medewerker op vrijwillige basis.

Uitgebreide omschrijving

Wie zijn wij?
 
Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst is een particulier fonds en ondersteunt gezinnen die in een minima situatie verkeren.
Wij zorgen ervoor dat kinderen mee kunnen op schoolreisje, een fiets hebben om naar school te fietsen, en een chromebook hebben voor hun middelbare school activiteiten. 
Daarnaast bekostigt Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst buitenschoolse activiteiten zoals voetbal of pianoles voor kinderen van 4 t/m 17 jaar.
 
Werkzaamheden
 
Alle aanvragen registreren in het cliëntvolgsysteem, adviseren over de mogelijkheden vanuit Leergeld, scannen en het up-to-date houden van dossiers, meedraaien bij het wekelijkse spreekuur.
 
Wij vragen
 
Maatschappelijke betrokkenheid, communicatief vaardig in woord en geschrift. Wij zijn op zoek naar een flexibele kracht die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken.
 
Wij bieden
 
Werken in een leuk en ambitieus team om samen vele kinderen, die in een minimasituatie opgroeien, te helpen met sport/cultuur/schoolreis bij de aanschaf van een fiets en laptop.
 
Tijdsbesteding

10 uur per week, meer of minder is bespreekbaar.

 
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Deel activiteit

Over Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst

Stichting Leergeld Apeldoorn-Voorst is een particulier fonds dat bij minder draagkrachtige gezinnen voor kinderen van 4 tot 18 jaar een aantal sociale activiteiten bekostigt. Hierdoor kunnen deze kinderen ‘meedoen’ met hun leeftijdgenootjes.

Powered by Deed‌mob Tools ·