Skip Navigation
Skip Sidebar
Klimmendaal

Klimmendaal

Non-profit

Over ons

Als u door ziekte, aangeboren beperkingen of een ongeluk problemen ervaart in het dagelijks leven, kan revalidatie nodig zijn. U kunt hiervoor terecht bij Klimmendaal. Hier staan uw behoeften en ...

ZorgSport & Recreatie
Deel
 Vrijwilliger koffie/thee schenken Klimmendaal, revalidatiespecialisten locatie Apeldoorn

Vrijwilliger koffie/thee schenken Klimmendaal, revalidatiespecialisten locatie Apeldoorn

Structureel werk
Arnhemseweg 11, 7331 BA Apeldoorn, Netherlands
Gastheer/vrouw
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Klimmendaal
#42387
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Klimmendaal1/activiteiten/Vrijwilliger-koffiethee-schenken-Klimmendaal-revalidatiespecialisten-locatie-Apeldoorn/42387 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Klimmendaal is op zoek naar vrijwilligers. Vrijwilligers zijn actief op onze locatie op de Arnhemseweg in Apeldoorn. Werkzaamheden die verricht worden door vrijwilligers zijn o.a.
gastvrouw/gastheer zijn voor patiënten en bezoek
koffie/thee schenken
ondersteunen bij activiteiten
een luisterend oor bieden

De vrijwilligers worden op verschillende dag-/avonddelen op maandag tot en met vrijdag ingezet.
De tijden in de ochtend zijn van 09.30 tot 12.00 uur. De tijden in de middag zijn van 13.30 tot 16.00 uur. De tijden in de avond zijn van 19.00 tot 21.30 uur.

Uitgebreide omschrijving

Wat bieden wij:

- Tijdens de werkzaamheden bent u bij ons verzekerd voor wettelijke aansprakelijkheid en ongevallen.

- U kunt gebruik maken van een reiskostenvergoeding.

- Wij organiseren thema-avonden, een jaarlijks dankjewel-moment voor de vrijwilligers en u ontvangt een Kerstattentie.

Werkzaamheden vrijwilliger koffie/thee schenken Klimmendaal:
samen met een andere vrijwilliger de dranken verzorgen voor de patiënten. Een luisterend oor zijn voor een patiënt, spelletje doen als daar behoefte aan is etc.

Wanneer:
er is een vacature voor de donderdagmiddag en in de weekenden op de zaterdag- en zondagmiddag. De werktijden zijn op de middagen van 13.30 - 16.00 uur.

Vrijwilligerswerk bij Klimmendaal. Wat moet u hiervoor kunnen? U hebt geen speciale opleiding nodig. U moet affiniteit hebben met de activiteit die u bij ons gaat doen. We gaan er daarnaast vanuit dat u goede sociale vaardigheden heeft en dat u enthousiast en gemakkelijk contact met andere mensen kunt maken.

Ons aanbod? We begeleiden u bij het leggen van het eerste contact en waar nodig bij het onderhouden hiervan. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht. U kunt gebruik maken van een onkostenvergoeding voor reiskosten. Ook bent u tijdens uw werktijden bij ons verzekerd voor wettelijke aansprakelijkheid en ongevallen.
We organiseren deskundigheidsavonden voor vrijwilligers.

Kandidaten voor vrijwilligerswerk moeten een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunnen overleggen. Deze wordt door ons vergoed. Geïnteresseerd? Voor meer informatie en/of aanmelden kunt u mailen naar
[email protected] of telefonisch contact opnemen met Brenda Koomen op telefoonnummer 055 – 538 2765.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Apeldoorn Activiteiten > Klimmendaal > Vrijwilliger koffie/thee schenken Klimmendaal, revalidatiespecialisten locatie Apeldoorn

Over Klimmendaal

Als u door ziekte, aangeboren beperkingen of een ongeluk problemen ervaart in het dagelijks leven, kan revalidatie nodig zijn. U kunt hiervoor terecht bij Klimmendaal. Hier staan uw behoeften en mogelijkheden centraal. Wij dagen mensen met motorische en/of cognitieve beperkingen uit hun grenzen te verkennen en te verleggen. Hierdoor kunnen zij zo zelfstandig mogelijk functioneren.