Skip Sidebar
KleinGeluk

KleinGeluk

Non-profit

Over ons

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn en is goed thuis in de wijken. We bieden persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische) ...

WelzijnOuderenBuurt & omgeving
Deel

Word jij onze chauffeur voor de leuke uitstapjes met de bus?

2–3 uur/week
Flexibele locatie
Vervoer
Ouderen
Deel activiteit
#42744
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Klein-Geluk1/activiteiten/Word-jij-onze-chauffeur-voor-de-leuke-uitstapjes-met-de-bus/42744 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Jij gaat samen met een medewerker een leuk uitstapje maken met de bus van KleinGeluk en bezorgt hiermee onze bewoners een stralende lach op hun gezicht.

Uitgebreide omschrijving

Samen met een medewerker gaat u met een groepje bewoners van een locatie op stap. U bestuurt de bus en zorgt er voor dat de bewoners op een veilige en prettige manier worden vervoerd. De uitstapjes vinden plaats op verschillende dagen, in de ochtend of in de middag. We rijden over de provinciale weg zodat we kunnen genieten van de omgeving en alle tijd hebben om onderweg ergens een kopje koffie te drinken en iets te bezichtigen.

Je gaat werken volgens een rooster waarbij je wensen worden gehonoreerd. Het is mogelijk om minder dan 1 keer per week chauffeur te zijn.


KleinGeluk heeft 7 verschillende locaties, verdeeld over

Apeldoorn.


"Je wordt betaald met een glimlach en krijgt er veel dankbaarheid voor terug" 

KleinGeluk is samen mooie momenten beleven! Jij bent de kers op de taart! Als vrijwilliger geef jij extra kwaliteit aan het leven van onze bewoners en kleurt de dag met kleine geluksmomenten, die van onschatbare waarde zijn. 

 

Wij zijn blij met jou als vrijwilliger en laten via ons attentiebeleid graag onze waardering blijken. Je krijgt begeleiding en kunt deelnemen aan workshops om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. 

 

Als vrijwilliger ben je verzekerd (WA en ongevallen) en wij vragen een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aan. 

 

 

Heb je interesse? 

Telefoon: 0800-0604, of mail: [email protected] 

www.kleingeluk.nl 

 

 

Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > KleinGeluk > Word jij onze chauffeur voor de leuke uitstapjes met de bus?

Over KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn en is goed thuis in de wijken. We bieden persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische) zorg. Daarbij kijken we met een positieve blik op de oude dag, met oog voor wat iemand nog wel kan. Met focus op de kracht en betekenis van kleine, maar juist zo waardevolle geluksmomenten die iedere dag de moeite waard maken.
Deel activiteit

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)