Skip Sidebar
KleinGeluk

KleinGeluk

Non-profit

Over ons

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn en is goed thuis in de wijken. We bieden persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische) ...

WelzijnOuderenBuurt & omgeving
Deel

Word jij mede coordinator van de duo fiets en bus?

2 uur/week
Kanaal Noord 350, 7323 AM Apeldoorn, Nederland
Welzijn
Deel activiteit
#48005
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Klein-Geluk1/activiteiten/Word-jij-mede-coordinator-van-de-duo-fiets-en-bus/48005 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als mede coordinator ga je met een andere vrijwilliger de roosters maken voor de bus- en fietstochten met de duo fiets voor de hele organisatie.

Uitgebreide omschrijving

"Je wordt betaald met een glimlach en krijgt er veel dankbaarheid voor terug" 

KleinGeluk is samen mooie momenten beleven! Jij bent de kers op de taart! Als vrijwilliger geef jij extra kwaliteit aan het leven van onze bewoners en kleurt de dag met kleine geluksmomenten, die van onschatbare waarde zijn. 

 

Wij zijn blij met jou als vrijwilliger en laten via ons attentiebeleid graag onze waardering blijken. Je krijgt begeleiding en kunt deelnemen aan workshops om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. 

 

Als vrijwilliger ben je verzekerd (WA en ongevallen) en wij vragen een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aan. 


Heb je interesse? 

Telefoon: 0800-0604, of mail: [email protected] 

www.kleingeluk.nl 

 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Deel activiteit
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > KleinGeluk > Word jij mede coordinator van de duo fiets en bus?

Over KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn en is goed thuis in de wijken. We bieden persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische) zorg. Daarbij kijken we met een positieve blik op de oude dag, met oog voor wat iemand nog wel kan. Met focus op de kracht en betekenis van kleine, maar juist zo waardevolle geluksmomenten die iedere dag de moeite waard maken.

Powered by Deed‌mob Tools ·