Skip Sidebar

KleinGeluk

Non-profit

Over ons

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn en is goed thuis in de wijken. We bieden persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische) ...

WelzijnOuderenBuurt & omgeving
Deel

Word jij de gastdame/ heer voor ons Grand Café, locatie Juliana

Structureel werk · 1–2 uur/week
Koning Lodewijklaan 415, 7314 BD Apeldoorn, Nederland
1 plaats over.
Activiteit Delen
KleinGeluk
#56666
Scan me of ga naar www.apeldoornpaktaan.nl/o/Klein-Geluk1/activiteiten/Word-jij-de-gastdame-heer-voor-ons-Grand-Cafe-locatie-Juliana/56666 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als Gastdame/heer schenk jij koffie/thee in "het Grand Café" waar de bewoners elkaar ontmoeten en met elkaar koffie drinken.Uitgebreide omschrijving

Bij locatie Juliana wonen bewoners met dementie die graag elkaar ontmoeten en een kopje koffie samen drinken of gewoon iemand die de tijd heeft om te luisteren.


Als Gastdame/heer schenk jij koffie/thee in "het Grand café" waar de bewoners elkaar ontmoeten en met elkaar koffie drinken, hier kan een spelletje gedaan worden, de krant samen lezen, samen een heerlijke cake bakken of een mooi gesprek plaats vinden.


Tijdstip: 10.00 uur tot 12.00 uur en/of van 14.00 uur tot 16.30 uur. Wil je in de ochtend of in de middag helpen?

Locatie Juliana, Koning Lodewijklaan 415 , Apeldoorn"Je wordt betaald met een glimlach en krijgt er veel dankbaarheid voor terug" 


KleinGeluk is samen mooie momenten beleven! Jij bent de kers op de taart! Als vrijwilliger geef jij extra kwaliteit aan het leven van onze bewoners en kleurt de dag met kleine geluksmomenten, die van onschatbare waarde zijn. 

 

Wij zijn blij met jou als vrijwilliger en laten via ons attentiebeleid graag onze waardering blijken. Je krijgt begeleiding en kunt deelnemen aan workshops om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. 

 

Als vrijwilliger ben je verzekerd (WA en ongevallen) en wij vragen een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aan. 

 

 

Heb je interesse? 

Telefoon: 0800-0604, of mail: [email protected] 

www.kleingeluk.nl

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen
Vrijwilligerswerk in Apeldoorn > Apeldoorn Activiteiten > KleinGeluk > Word jij de gastdame/ heer voor ons Grand Café, locatie Juliana

Over KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn en is goed thuis in de wijken. We bieden persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische) zorg. Daarbij kijken we met een positieve blik op de oude dag, met oog voor wat iemand nog wel kan. Met focus op de kracht en betekenis van kleine, maar juist zo waardevolle geluksmomenten die iedere dag de moeite waard maken.